Мис Варна 2006

Теодора Денева, fashion.bg

Мис Варна 200619 годишната Магдалена Томова спечели титлата “Мис Варна 2006” в най-престижния морски конкурс за красота, който се проведе на басейна на грандхотел "Варна". Тя сложи корона-уникат от перли след като успя да се пребори с другите 29 участнички. Конкурентките се представиха пред публика и жури в три тура. В първия дефилираха по дизайнерските облекла на Цено Вутов, във втория вдигнаха адреналина, като излязоха по банските на "Цезар и Клеопатра", а в третия се представиха по специално ушитите за тях официални тоалети на "Контеса".

Тазгодишната носителка на титлата Магдалена Томова е висока 177 см, а мерките й са 90/61/90. Тя е бивша възпитаничка на Професионалната гимназия по текстил и моден дизайн във Варна. Освен правото 365 дни да носи короната на морската столица Магдалена ще защитава честта на Варна на "Мис България", а и спечели 7-дневна почивка в Тунис.

На второ място 12-членното жури, в което бяха председателят на занаятчийската камара Венцислав Атанасов, шефката на "VIP Faschion Club" Мира Матеева, Евгени Минчев, Неделчо Михайлов, класира чаровната Мария Ангелова. Третото място остана за дебютантката Ирена Стоянова.

С награди от "Мис Варна" си тръгнаха и други момичета. Дария Петкова бе обявена за "Мис интернет Варна". Лице на медиите стана Боряна Георгиева, лице на "Болярка" - Деси Миткова, лице на "VIP Faschion Club" - Деница Енчева.

Снимка: Rozali.com