Мис Мерилин 2011 е красивата и артистична Краси Гешева

Краси ГешеваКраси Гешева от Пловдив е тазгодишната носителка на короната Мис Мерилин. Манекенката се занимава с актьорско майсторство и мечтата и е да стане актриса. 19-годишната пловдивчанка е зодия овен, а хобито и е да чете книги. Краси доказа красотата си и на конкурса Мис Пловдив 2011, където по-рано тази година спечели второ място. Короната на Мис Мерилин и беше връчена от миналогодишната носителка на титлата Снежи Касабова. Голямата награда, която получи победителката е чисто ново Пежо.

Първа подгласничка на Мис Мерилин стана Алина Волканова от Варна. На третото място се класира 21-годишната софиянка Йоанна Джолова.

Тази година всяко изпитание на финалистките в конкурс „Мис Мерилин” беше инспирирано от популярна фраза на неподръжаемата Мерилин Монро. В унисон с популярнато твърдение на иконата "Диамантите са най-добрите приятели на жените" протече тазгодишният финал на националния конкурс за красота и талант Мис Мерилин. На тази тема бяха подчинени уникалната бляскава сцена под формата на диамант и екслузивно диамантено дефиле на финалист – мерилинките. Блясъкът не отсъстваше и в останалите три дефилета на конкурса. Организацията и постановката на шоуто бяха дело на Амалия Тинчева, а хореографията на Ани Петкова.

На първото дефиле финалистките в конкурса ограхя сцената със супер бляскави тоалети, разбира се в любимия на „Мис Мерилин” цикламен цвят. Пайети и много сексапил бяха съчетани в сценичните тоалети на момичетата. На диамантеното дефиле пък Мерилинките освен грация и изящество представиха на гостите в залата и забележителна колекция бижута с марка SSG. Блясъкът на камъните беше и ключов елемент при дефилето с официални тоалети на дизайнера Стоян Радичев. Чудесен завършек и силен акцент на стилните и феерични рокли бяха стотиците бляскави камъни обшити по тях. Те предаваха на специално изработените за конкурса тоалети от младия и амбициозен моделиер много шик и лукс.

Графа, Яна Грудева, Деси Бакърджиева, Александър Кадиев и проф. д-р Любомир Стойков имаха сложната задача да оценяват двайсетте претендентки за диамантената корона на Мис Мерилин 2011. Красавиците демонстрираха не само сексапил и грация, но и артистични умения и талант на единствения по рода си конкурс за красота у нас. Пищния спектакъл бе подкрепен от Max Factor, академия Stephan, обувки Glaza, София Франс Ауто и хотел „Света София”.

Всички 20 призьорки преминаха през предварителна подготовка, свързана с множество задачи и изпитания. Седмица преди конкурса момичетата, които са представителки на 7 града в България бяха събрани в столичния хотел "Света София", където всеки ден получаваха нови предизвикателства. Конна езда, справяне с неловки ситуации в ресторант, актьорски кастинги бяха само част от изпитанията, през които трябваше да минат участничките.

Мис Мерилин 2011 е красивата и артистична Краси Гешева

Конкурсът има благотворителна кауза - ще бъде подпомогнат финансово НАТФИЗ "Кръстьо Сарафов". „Няма нищо по-естествено от свързването на конкурса „Мис Мерилин” с Националната академия по театрално и филмово изкуство, защото това е един конкурс не само за красота, но и за артистичност”, заяви от сцената на Мис Мерилин ректорът на НАТФИЗ - проф. д-р Станислав Семерджиев.

За да съберат пари за каузата на конкурса, момичетата трябваше да изработят сами бижута, които след това да продадат на импровизиран щанд в столичен мол. Събраните средства ще бъдат използвани за представяне на студентите на Втория Световен фестивал на Шекспировата пиеса в Пекин и Китай.

Целият светски елит се беше събрал на бляскавото събитие по обявяването на Мис Мерилин 2011. Водещи на церемонията бяха Гала и Ники Кънчев. Специалната изненада на вечерта бяха музикантите DJ Tom Boxer и Morena. Графа също изпълни няколко свои песни, сред които и най-новото си парче - "Никой".