Мисис Европейски Съюз 2011 се проведе в Свети Влас

* Мисис България Земя 2010 - Диана Колева със специална награда от Bridal Fashion

Мисис Европейски Съюз 2011 се проведе в Свети ВласХотел Saint George Palace се превърна в център на най-красивото европейско събитие – конкурсът Мисис Европейски Съюз 2011, организиран от Меги Савова. Над 200 ВИП гости, кметове, посланици и медии присъстваха на финалната вечер на награждаването, завършила с грандиозна заря.

Титлата и короната на "Мисис Европейски съюз" 2011 спечели 30 годишната "Мисис Германия" Елена Кох. Те бяха връчени от миналогодишната победителка – Елена Караколева, облечена в уникален гарваново черен тоалет на марката Enzoani for Celebrities 2012. Роклята е изработена от 35 м. естествена коприна, с лазерно изрязани елементи в горната част и копринен тюл, декориран с ръчно изработени цветя с кристали Swarovski. Тоалетът беше връчен на Елена от директора на фирмата – Дик Ван Цутпфен, партньор на Bridal Fashion, пристигнал в България специално за конкурса.

Мисис Европейски Съюз 2011 се проведе в Свети ВласМисис Европейски Съюз 2011 се проведе в Свети Влас

Мисис Европейски Съюз 2011 се проведе в Свети Влас

Първа подгласничка стана "Мисис Франция" - Рене Клайн-Морер, а втора -"Мисис Финландия" - Йенна Перкио. Трета подгласничка е Ив Хендрикс от Белгия. Наградата на Bridal Fashion – тоалет от колекция 2012 на английската марка за вечерни тоалети Mascara спечели Мисис България Земя 2011 – Диана Колева, известна с благотворителните си инициативи, насочени към децата.

Мисис Европейски Съюз 2011 се проведе в Свети Влас

Мисис Европейски Съюз 2011 се проведе в Свети Влас

Мисис Европейски Съюз 2011 се проведе в Свети Влас

Финалната надпревара и церемонията по награждаването бяха на 05.09.2011 в Saint George Palace в Свети Влас, където участничките прекараха цяла седмица. В състезанието участваха омъжени дами от страните членки и кандидат-членки на ЕС. Освен красота обаче важно условие бе и дамите да се занимават с активна обществена дейност и да представят поведение на модели за подражание. Първата вечер те се представиха на празника на нациите, като всяка участничка носеше свой национален костюм и представи национални блюда и напитки. В следващите дни бяха организирани срещи с кметове и кръгла маса на тема „домашното насилие”, на която всяка участничка представи доклад за проблемите в своята страна и предложения за решаването им.

Водещи на събитието бяха журналистът Сава Цеков и певицата Галина Димитрова.

Мисис Европейски Съюз 2011 се проведе в Свети Влас Мисис Европейски Съюз 2011 се проведе в Свети Влас

Мисис Европейски Съюз 2011 се проведе в Свети Влас Мисис Европейски Съюз 2011 се проведе в Свети Влас

Снимки:

1. Мисис Европейски Съюз 2011 Елена Кох
2. Момент от награждаването на Диана Колева - Мисис България Земя 2011
3. Диана Колева и Анелия Петкова
4. Анелия Петкова, Дик Ван Цутпфен, директорът на Enzoani, Диана Колева, Елена Караколева и певицата - Галина Димитрова в Pronovias
5. Победителката - Елена Кох и Мисис Европейски Съюз 2010 - Елена Караколева в Enzoani for Celebrities
6. Мисис Европейски Съюз 2011 Елена Кох
7. - 9. Призьорки от конкурса Мисис Европейски Съюз 2011
10. Мариана Маринова - Мисис България Глоуб 2007 с участничката, спечелила титлата Мисис Фотогеничност 2011