Мис България 2011 стана чаровната Ваня Пенева

Силвия Кабаиванова

Мис България 2011 стана чаровната Ваня ПеневаТази вечер, 27 юни 2011, станахме свидетели на незабравим спектакъл, по време на който бе избрана новата Мис България 2011. Това е Ваня Пенева, на 23 години от Казанлък. Тя е висока 174 см, мерките и са 86/66/93. Ваня е носителка на редица титли от конкурси за красота. През 2007 г. става "Царица на Долината на розите", а през 2008 г. е "Момиче за милиони". Нейни подгласнички останаха Деница Стоянова (първа подгласничка) и Олга Модева (втора подгласничка).

Най-красивите българки, които прекараха последните две седмици в усъвършенстване на своята визия и поведение с усмивки дефилираха пред зрителите и журито, което беше в състав:

Евгения Калканджиева - Манова - собственик на модна агенция Визаж
Ирина Папазова - собственик на модна агенция Интерсаунд
Емил Кошлуков - продуцент на No Frame Media
Стойчо Керев от TV7
Лес Уелдън - продуцент на New Image
Орлин Горанов
Енджи Касабие - диетолог и експерт по здравословно хранене
Десислава Митова - икономически директор в Nadin

Кандидатките за короната на Мис България 2011 се представиха в три тура - в коктейлни рокли Karen Millen, с бански костюми от Тони Ланс и официални бални рокли на София Борисова.

Всеки член на журито избра по 3 момичета, които получиха съответно 10, 5 и 3 точки. Първите три момичета, избрани чрез гласуването в Интернет също получиха съответно 10, 5 и 3 точки. Победителката от гласуването на публиката е Ваня Иванова от Стара Загора. Тя получи като награда истински диамант. Алиса Ганева от Варна получи наградите на Мерилин.

Мис България 2011 получи като награда лек автомобил Кия Пиканто и други награди. Тя ще представи България и на конкурса мис Свят.

Водеща на спектакъла беше сексапилната Нели Атанасова. За да забавлява публиката между втори и трети тур беше поканен Азис, който се появи с нов имидж и песен от филма "Бурлеска" изцяло на английски език. Гост-изпълнител беше и Цветелина Янева.

Снимка:
Мис България 2011 Ваня Пенева. Фото: missbulgaria2011.tv7.bg