Избраха момиче за милиони

Ваня Пенева, победителка в конкурса „Момиче за милиони”Чаровната двадесет годишна брюнетка Ваня Пенева е победителката в конкурса „Момиче за милиони”, организиран от Millionaire.bg и Arenabg. Тя спечели журито и публиката с естествената си красота, перфектна фигура и нежно излъчване и получи голямата награда на Altinbas – колие с диаманти. Специални награди получиха още Кристина Димитрова, Константина Маркова и Наталия Каракулева.

Бляскавото събитие се проведе на 16-ти Август на най-луксозното яхтено пристанище в България - Марина Диневи. Десетте участнички триумфално пристигнаха на финала, на борда на луксозна яхта. Басейнът на пет звездния хотел „Palace Marina Dinevi” се превърна в сцена за елегантния спектакъл. Красивите финалистки дефилираха в два тура: с бельо на Triumph, вечерни рокли и ексклузивни диамантени бижута на Altinbas.

Градусът на настроението, освен от атрактивните кандидатки за приза „Момиче за милиони”, се поддържаше и от квалитетните питиета - водката на руските олигарси - Nemiroff Lex, уиски Chivas и шампанско Mumm. Над 150 човека от бизнес елита, светски личности и гости на яхтеното изложение се събраха, за да оценят женската красота, сред които топ моделът Катя Дунева и съпругът и рали шампиона Румен Дунев, Роси и Андрей Атанасови, собственици на модерния суши ресторант Фюзен в грандхотел Оазис, Петър Петров от Българиен Пропърти груп, строителният предприемач Динко Динев и очарователната му съпруга Соня.

Снимки:

1. Ваня Пенева, победителка в конкурса „Момиче за милиони”
2. - 3. Участнички в конкурса
4. Момент от конкурса в луксозното яхтено пристанище Марина Диневи
5. Ексклузивна фотосесия на победителката в конкурса „Момиче за милиони”- Ваня Пенева

Участнички в конкурса

Участнички в конкурса

Момент от конкурса в луксозното яхтено пристанище Марина Диневи

Ексклузивна фотосесия на победителката в конкурса „Момиче за милиони”- Ваня Пенева