Мис Лято 2006 на пиратски кораб в Слънчев бряг

На пиратския кораб пред хотел Чайка в комплекса Слънчев бряг се проведе конкурса Мис Лято 2006, организиран от паркетния лъв Евгени Минчев.
На партито в горещата августовска вечер дойдоха редица VIP персони с дами обилно показващи плът и творения на пластичните хирурзи, които често разменяха завистливо погледи в пазвите си една към друга. Купища с екзотични плодове, лакомства, чай с марката "Евгени Минчев" и огромни купи с пунш очакваха гостите.
Мис Лято 2006 В конкурса участваха 19 девойки от цялата страна, които се бореха за короната изработена от бижутерския бутик SSG. Собственичката на бутика Мирела Ненчова след като в паузите между отделните дефилета разгледа бижутерията по ръцете на Евгени Минчев в компанията на Виктория Кесаровска, управител на SPA center на Елените и Victoria Palace, връчи наградата на Ани Бонарова (18) от Бургас, която спечели титлата Мис Лято 2006. Второто място остана за Кристина Калпакова, а третото за Росица Василева. В ролята на водещи се изявиха Зейнеб от Big Brother и Ивана Мулти, която по време на изпълнената от нея песен също показа обилно плът. Устата след двете песни по сценарий направи и дует с пазарджишкия пират Евгени Минчев, който влезе в ролята на Софи Маринова. В пиратското си амплоа се изявиха и Максимус. Участничките в конкурса преминаха в три тура пред публиката, но по-голямата атракция за зрителите бе преобличането им на борда на кораба отколкото самото дефиле.

Източник: www.erogance.net