Вили Боршукова развихри въображението си
на партито на "Mr. Big"

Силвия Тодорова

Топ коафьорът Вили Боршукова смая зрителите на лъскавото парти на списание “Mr . Big” като само за няколко минути успя да сътвори две екстравагантни прически. Нейно дело бяха и прическите на моделите от Визаж Модел Груп , които участваха в модното шоу. Поканата към собственичката на салони „Магама” бе отправена от собствениците на списанието с идеята да "разчупи" шоуто.

Вили Боршукова развихри въображението си на партито на Mr. BIgВили Боршукова развихри въображението си на партито на Mr. BIg

Първият модел стилистката направи в черно бели тонове с дълга коса от як, а другият – в топлия жълт цвят с допълнителни пера от петел. Всичко се случи под живия музикален съпровод от конги, изпълняван от талантливия музикант Юлиян Недков. С много майсторство и артистизъм Вили Боршукова съчета бързия музикален ритъм с направата на двете прически като за всяка една отдели само по 3 минути. „Тези прически са коафьорска импровизация, която не може да се повтори, нещо като визуална моментна рисунка на коса” , сподели Вили Боршукова.

Вили Боршукова развихри въображението си на партито на Mr. BIg

Гостите на събитието се насладиха на модели от най-новите колекции на утвърдени брандове и модни къщи, които представиха специална селекция от предложенията си за пролетта и лятото на тази година. Сред манекенките, които дефилираха , се откроиха Биляна Йотовска и Мис България 1999 г. – Елена Ангелова.

Водеща на вечерта беше моделът от корицата на списанието - Лиляна Станаилова. Сред гостите на партито бяха Жени Калканджиева, Деси Зидарова, Олга Ускова , Мистър България 1999 г. – Ангел Бонев, певецът Крум, тризначките Вяра, Надежда, Любов и др.

Вили Боршукова развихри въображението си на партито на Mr. BIgВили Боршукова развихри въображението си на партито на Mr. BIg

Снимки:

1. – 3. Топ коафьорът Вили Боршукова прави ексцентрична прическа на модел от агенция „Визаж”.
4. – 5. Kоафьорска импровизация на Вили Боршукова.

Фото: © Mr Big

Четете повече във Fashion Lifestyle Magazine