Започна седмицата на модата в Лондон


Днес започна седмицата на модата в Лондон, по време на която колекциите си за сезон есен-зима 2011 ще представят водещи дизайнери и модни марки като Burberry, Tom Ford, Paul Smith, John Rocha, Betty Jackson, Christopher Kane и др.

За съжаление не всички могат да присъстват на това модно събитие, но изглежда, че всички ще имат шанс да видят шоуто. Британският лейбъл Burberry е първата по рода си модна марка, която ще предава на живо всичко, случващо се на модния подиум по време на своето шоу в понеделник.

Предаването ще се излъчва на на огромния дигитален екран в „Piccadilly Circus” в Лондон, както и в общо 150 страни по целия свят.

Всички желаещи ще могат да наблюдават модното ревю и от своя дом, в сайта на бранда www.burberry.com, където ще бъдат пуснати в продажба дрехите от новата колекция, но само за 7 седмици.

Най-добрите Pre-fall колекции за 2011Най-добрите Pre-fall колекции за 2011Най-добрите Pre-fall колекции за 2011

"Независимо дали сте вкъщи пред компютъра, в Picadilly Circus, или пък разглеждате сайта ни през мобилно устройство в Пекин, всеки от вас ще може да усети енергията и характера на марката и настроението на модното шоу." - каза Кристофър Бейли, творчески директор на Burberry.

В същото време, американецът Том Форд обяви, че ще покаже колекцията си дамска мода за първи път в Лондон. Вместо ревю на модния подиум, той е избрал да проведе серия от частни срещи с модни редактори.