Валери Божинов връчи наградата за “Flirt-Eздачка” на конкурса
“Playmate of the year 2006”


Тази година най-еротичният конкурс по родните екрани - “Playmate of the year 2006”, протече по различен начин. Девойките не само разголват красиви “души”, но и показват изключителни възможности да се справят с непокорния характер на палавия бик на водка Flirt.

Дванадесет млади ездачки се впуснаха в гореща надпревара по обяздване за специалната титла, учредена от водка Flirt - “Мис Секси Ездачка”. Титлата бе допълнена от примамлива награда - посещение на истинска корида в Испания и седем дни в Коста дел Сол.

Плейметките се впуснаха в усилени тренировки още в знойния късен следобед. Девойките с надежда поглеждаха към сексапилния футболист Валери Божинов, който ги оценяваше от скамейката на журито и имаше нелеката задача да връчи наградата на най-секси ездачката.

Наистина борбата по обяздването беше почти равностойна, но определено най-пластична се оказа сексбомбабата, с мерки 96-60-90, Мариела Маврова. Тя сподели, че обича властните мъже и мечтае да прекара една вечер с Бил Гейтс. Дано испанският темперамент й се хареса.

На провелия се на 26 юни конкурс “Playmate of the year 2006”, първото място и титлата Miss Playboy 2006 грабна най-младата участничка - Николета Лозанова от Пловдив. Малката Никол впечатли журито с разкрепостеност и сексапилна невинност. Тя ще стане рекламно лице на водка Flirt. Младата призьорка вече има опит на сцената, тъй като се е снимала за клип на Устата.