Интелигентни и луксозни часовници от Omega и Bottega Veneta


Интелигентен дамски часовник от Omega Компанията Omega представи прекрасния механичен дамски часовник Ladymatic, който се предлага в няколко варианта.

По традиция дамските часовници са с красива изработка, но с обикновени кварцови механизма. През последните години все повече жени започнаха да се интересуват от механични модели. Часовникът е с диаметър 34 мм. Той се предлага в три разновидности – от стомана, жълто или червено злато с гривна или каишка.

Някои от моделите са обсипани с брилянти по корпуса. Вътре по циферблата има керамични елементи, които придават особена елегантност на часовника. Автоматичните модели Omega Calibre 8520 и 8521 позволяват да се види целия вътрешен механизъм. /БГНЕС



Актрисата Никол Кидман е рекламното лице на луксозният часовник, а рекламната кампания е заснета от известният фотограф Питър Линдберг.

Интелигентен дамски часовник от Omega

Интелигентен дамски часовник от Omega

Интелигентен дамски часовник от Omega Друг, не по-малко известен производител на луксозни предмети Bottega Veneta, известен с уникалните си произведения от кожа, обедини усилията си с не по-малко прочутата швейцарска фирма за часовници Girard-Perregaux.

Резултатът от тяхната работа е моделът BVX. Новият часовник е предназначен както за мъже, така и за дами. Неговият корпус е от титан. Кафявият циферблат се допълва от стилна каишка, изработена от крокодилска кожа. Часовниковият механизъм е от розово 18-каратово злато. Той е изработен специално за Bottega Veneta. Новият модел се очаква да бъде пуснат в продажба до края на тази година. Цената му е 14 500 долара. БГНЕС