Nooka - часовници от бъдещето!

Ню Йорк е градът на бъдещето и онези, които са влюбени в него, черпят и вдъхновението си там. Матю Уолдман е роден в Ню Йорк и не е случайно, че марката, която създава се казва точно Nooka.  Nooka означава "нюйоркър" на жаргон и в творенията си екипът претворява своя мироглед и начин на живот в най-различни аксесоари, с които да прескочим директно в бъдещето!

Nooka - часовници от бъдещето!Nooka - часовници от бъдещето!

Nooka - часовници от бъдещето!Nooka - часовници от бъдещето!


Първите продукти в портфолиото на Nooka са часовниците. Идеята за уникалния дизайн осенява Уолдман докато гледа големия стенен часовник в лондонски хотел и си задава въпроса защо визуализацията на времето е толкова стандартна.  Веднага скицира няколко идеи за дизайн и ги взема със себе си в Ню Йорк.  След като работи по тях известно време, той успява да патентова уникалните си дисплеи.

Линейната и графична визуализация на времето при часовниците Nooka провокира интуитивното възприятие на времето и го превръща по-скоро в абстрактна величина. Затова в Nooka често предупреждават, че е възможно никога да не можете да върнете времето назад и да забравите за часовниковата стрелка. 

Nooka - часовници от бъдещето!Nooka - часовници от бъдещето!


Nooka предлага също толкова уникални очила, колани, играчки, парфюм, тениски и др., но Nooka e повече от компания за часовници или очила и сме сигурни, че ще продължи да ни изненадва и занапред.

Марката Nooka вече е официално представена и в България.  За повече информация за продуктите и цените на Nooka, посетете www.tikitakaood.bg, а новините можете да следите на blog.tikitakaood.bg