София избра своята "Кралица на света"


София избра своята Кралица на светаНа бляскаво и стилно модно дефиле агенция "Мега талант груп" избра българската претендентка за титлата "Кралица на света", която предстои да бъде избрана през декември в Германия.

Незабравимото шоу се състоя в клуб "Night Flight" в София. След оспорван кастинг до конкурса бяха допуснати 20 кандидатки, подбрани от цяла България. Претендентките за титлата откриха спектакъла, облечени в народни носии. Организаторите заинтригуваха гостите на събитието с български традиционен фолклор, кукери и тъпани. Най-голям интерес предизвика вторият кръг на конкурса – дефилето по бански костюми, целите обсипани с камъни "Сваровски". След като вдигнаха градуса, красавиците се премениха в официални, вечерни тоалети, с които отново се разходиха по подиума.

София избра своята Кралица на света

София избра своята Кралица на света

По време на ревюто водещите на конкурса представиха хобитата на девойките, които започват с обичайното ходене по магазините, плуване и танци и завършиха с по-нестандартни интереси като футбол, шиене и изработка на бижута. На събитието присъстваха представители на културния, бизнес и моден елит в България. Специален гост и член на журито беше Иван Славков, който по-късно връчи наградата и за малко не "открадна" от сцената първата подгласничка в конкурса. "Кралица на света - България 2010" се провежда с благотворителна цел под мотото "Красотата ще помогне на децата". Събраните средства ще бъдат предоставени на дом за сираци "Свети Николай" в Нови Хан. По време на шоуто един от спонсорите на събитието " БелТел АД" дари в подкрепа на каузата 11 000 лева. На конкурса беше представена и новата песен на организаторката Дони Василева "Ангелите на Земята" , посветена на децата сираци. В програмата се включиха редица изпълнители, а накрая стана ясно кои са победителките.

София избра своята Кралица на света

София избра своята Кралица на светаСофия избра своята Кралица на света

Втора подгласничка стана Петя Великова, а титлата първа подгласничка грабна Светослава Цолова. За Кралица журито избра една от най-естествените и красиви участнички Елена Рашева. Тя ще представи България на престижния международен конкурс "Кралица на света", който ще се проведе през декември в Германия, на комплекса Нюрбургринг – известен като "Зеленият Ад" на Формула 1.

След края на шоуто основателят на дома за сираци отец Иван Иванов изрази вярата си в добрите хора. "Не ми е за първи път. Много пъти съм стигал до пропастта и изведнъж се появяват хора и те спасяват. Децата са богатството, парите не са нищо. Човек трябва да има душа, трябва да има сърце", каза той и се разплака. БГНЕС

София избра своята Кралица на света

София избра своята Кралица на света