Технология, основана на естествените процеси в организма, ни вталява без глад и диети


Технология, основана на естествените процеси в организма, ни вталява без глад и диети Технология за отслабване, основана на естествените процеси в организма, се появи отскоро у нас. Машината, създадена през 2004 г. от израелския учен Илан Феферберг, бързо набира световна известност. След като предизвика фурор в 53 страни, между които САЩ, Бразилия, Австралия, Русия и Франция, апаратът Bella Сontour („Белаконтур”) дойде и у нас.

Причината е, че топи ненужните мазнини в клетките по естествен път и напълно безопасно. Апаратът прави точна диагностика и изчислява в реално време мястото, плътността и дебелината на целулита и мастната тъкан и реагира според конкретните нужди на всеки човек.

Нискочестотната ултразвукова вълна привежда набелязаните мастни клетки в състояние на клетъчен резонанс и така те се освобождават от мастното си съдържание. Когато мастната субстанция е разбита на липиди се усвоява от кръвта, оттам попада в черния дроб и в следващите 24 ч. се използва от организма като предпочитан енергиен източник, вместо въглехидрати и захари. В резултат кръвообръщението се подобрява, а метаболизмът се ускорява.

Технология, основана на естествените процеси в организма, ни вталява без глад и диети От скоро актрисата Нели Топалова („Дело 205 П.К. Яворов”, гласът на Лин в ТВ-сериала „Алф” и мн.др.) прави процедури за красиво тяло с израелски чудо-апарат.

„Процедурата е безболезнена и трае около 40 минути”, споделя известната актриса. „Освен че намалява обиколките с няколко сантиметра, тя разбива целулита, оформя мускулите и стяга кожата. Най-важното е, че е абсолютно безвредна. Вместо мъчителни диети или изтощителни тренировки във фитнеса, човек просто си лежи, масажират го с ултразвук и резултатът върху най-трудните за редуциране и стопяване на мазнините зони (корем и паласки, външна и вътрешна част на бедрата, ханш и ръце) е налице, при това още след първите процедури”, допълва тя.

Нели Топалова участва в култови български филми като „Закъсняло пълнолуние”, „Хищна птица”, „Копнежи по белия път”, „Голямото нощно къпане”, „Птици долитат” (в последния е едва на 10 годишна) и др. Позната е и като “глас” на много героини в известни тв-сериали, включително и на Лин в “Алф”. Автор и водещ на ТV предавания –„ТЯ”, „Пепеляшка-приказки от днес” и др.

Bella Contour e единственият медицински уред за борба с целулита и мазнините, който има сертификат за безопасност и ефективност от Американската агенция за лекарства и храни (FDA) и от Европейската агенция по лекарствата (EMEA).