Търси се новата Мис Варна 2010


Tази година конкурсът МИС ВАРНА 2010 ще се състои по традиция в Гранд Хотел Варна на 26 август.

Кастингът за подбиране на участничките в конкурса  ще се състои на 10 август - вторник от 16.00 часа в MALL VARNA, „Playground” ет.4. Екипът на Агенция VIP Fashion Group търси нови и непознати лица. На кастинга могат да се явят момичета на възраст от 15 до 24 години, с височина над 170 см., без грим, с бански костюми и обувки с високи токчета.

Търси се новата Мис Варна 2010

Момичетата, които ще участват в надпреварата за титлата ще бъдат настанени в Гранд хотел Варна за една седмица. През този период програмата им ще включва ежедневни репетиции, фитнес, разходки из забележителностите на Варна, благотворителност и традиционната ВЕЧЕР НА ТАЛАНТИТЕ.

Водещ на конкурса тази година ще бъде Орлин Павлов, а в артистичната част ще се включат балет „Арт Денс” и струнен квартет „Мистик”

Повече от три месеца специалисти работят по проектите за сцената и декорите, както и за артистичната част на шоуто. Колекциите за трите тура на конкурса  също ще бъдат специално изработени за участничките в него.

Търси се новата Мис Варна 2010

Търси се новата Мис Варна 2010 

Зрителите и гостите на  МИС ВАРНА 2010  ще се насладят на  уникално светлинно шоу и ефектна водна сцена, разположена върху самият басейн, а собственичката на VIP Fashion Group - Мира Матеева и екипът и, обещават - въпреки кризата МИС ВАРНА 2010, отново успешно да конкурира световните конкурси за красота по професионализъм и пищност.

Мис Варна  е най-престижният конкурс за красота в региона с над 12-годишна активна история. Традиция е спечелилото момиче да представи града на националния конкурс “Мис България”. През годините за “Мис Варна” са избирани едни от най-красивите варненки, а конкурсът се е превърнал в символ на красота и женственост.

Търси се новата Мис Варна 2010

Търси се новата Мис Варна 2010

През 2005 г. за първи път конкурсът бе организиран от Агенция VIP Fashion Group. С това бе положена основата на една традиция и стремеж – всяка година събитието да надминава по грандиозност предходното.

Конкурсът е регионален с участнички, които се подбират чрез предварителeн кастинг в град Варна.

Представително жури, съставено от модни специалисти, известни личности от света на шоу-бизнеса, културни дейци и общественици  избират вече пет поредни години победителките в МИС ВАРНА:

2005г. - Снежанка Касабова
2006г. - Магдалена Томова
2007г. - Ива Атанасова
2008г. - Ирена Иванова
2009г. - Алиса Ганева

Снимки:

1. - 5. Моменти от конкурса Мис Варна 2009