НАЦИОНАЛНИ КАСТИНГИ ЗА МОДЕЛИ за финала на XVIII конкурс за красота „Мис Св. Св. Константин и Елена 2010”

Мис Св.Св. Константин и Елена 2010В края на юли и началото на август организаторите "Св. Св. Константин и Елена холдинг" АД и Art Ground Centre ще търсят млади, красиви и артистични лица чрез национални кастинги в 5 града, които ще бъдат подбрани за участие в конкурса за красота и снимани за каталога на събитието.

Националните кастингите ще се проведат на:

29 юли в София - 12.00 ч., Ресторант SPAGGO / ЛЯТНА ГРАДИНА, ул. „Св. Наум" 48

10 август в Плевен - 12.00 ч., Клуб Канапе, ул. „Васил Левски" 192
11 август
в Русе - 12.00 ч., ХОТЕЛ COSMOPOLITAN - конферентна зала, ул. „Добри Немиров” 1-3
12 август
в Варна - 12.00 ч., КОМПЛЕКС RAPPONGI- Крайбрежна алея, втора буна
13 август 
в Бургас - 12.00 ч. BEACH BAR WHITE HOUSE, ПЛАЖ БУРГАС СЕВЕР, ПАРКИНГ АДАМ&ЕВА

Участничките трябва да са професионални или непрофесионални модели, на височина над 170 см, да са без грим, с бански и на висок ток. Повече информация за кастингите, финала и условията за участие може да бъде намерена на сайта на конкурса във Фейсбук, на www.stconstantine.bg или на 0885 826 808.

Всяка одобрена кандидатка ще получи като подарък професионална фотосесия, допълнена с цялостен стайлинг, шест дневен престой в курорта, коучинг от преподавателя от НАТФИЗ по „Сценично движение” доц. Александра Хонг и шанс за професионална реализация. Финалистките ще представят колекция облекла под мотото Inspired by the Sun, която е създадена ексклузивно за събитието от дизайнера Нели Митева, основател на фондация „Иван Асен 22” - концептуална платформа за представяне на съвременен моден дизайн. Те ще дефилират по сцена, която е проектирана като класически Catwalk с дължина 44 метра и ще бъде разположена на самия морски бряг под палмите на култовия комплекс Rappongi на Крайбрежната алея на гр. Варна. Водещ на събитието ще бъде провокативната актриса и модел Мария Силвестър, а то ще се състой на 19 август /четвъртък/ с начален час 21.00 ч.

Програмата на конкурса ще бъде артистична компилация между модно дефиле, танцов пърформънс и конкурс за модели, благодарение на партньорството с Art Ground Centre, които ще вложат своя креативен усет към изкуството и опита в организирането на знакови събития като SuperModel of Bulgaria – част от световната верига FORD Models – SuperModel of the World, Форум Българска Мода, и др.

Формацията Classic in the House Целият ще озвучават целия спектакъл на живо с модерни аранжименти върху класически и съвременни оперни произведения в комбинация на пиано и DJ. Атрактивни елементи ще привнесат и специално подготвеното за събитието участие на Центъра за съвременен уличен танц с групата The Center под ръководството на хореографа Goosh, както и на Миро, който се очаква за първи път да представи новия си сингъл.

Артистичното пространство, в което ще се превърне плажа на Рапонги, ще въвлече публиката в необикновено преживяване на сетивата.