Малките русенци с големи награди


И тази година конкурса Малка Мис и Мистър България събра цвета на българските деца. Над 90 претенденти за титлите мериха сили и талант в Поморие от 24-27 юни. В богатата конкурсна програма те показаха своя талант пред Нептун, размениха подаръци във вечерта на приятелстовото и събраха подаръци за децата, лишени от родителска грижа от Дома в Кошарица.

15 членно жури с председател И. Папазова оценява техния талант, походка, индивидуално интервю, което бе взето от водещата Тони Рапонска.

Русенските деца заслужиха овациите и спечелиха титлите с блестящото си представяне:

С титли МАЛКА МИС БЪЛГАРИЯ се окичиха Грасиела Ангелова - 9.5г.от СОУ Й.Йовков и Стефани Първанова - 12г. от СОУЕЕ, които ще представят България на конкурсите в ЮАР и Доминикана .

Малките русенци с големи награди

Мартин Филипов-6.5г. –завоюва златна купа и титлата Малък Мистър България в категорията на седемгодишните и спечели възможността да се бори за титлата Малък Мистър Свят в ЮАР, не остана незабелязан и костюма, с който той дефилира в трети тур, за което получи лента за Най-красив тоалет.

Малките русенци с големи награди

Може би специално внимание заслужава участието на 11 годишният Петър Тодоров от НУИ "В.Стоянов", който преди да дойде на националния конкурс в Поморие, представи България на международния конкурс LITTLE MISS END MISTER PLANET, който се проведе от 14-21 юни на Елените. Неговото изпълнение на песента на Алла Потачова "Волшебник недоучка" му донесе предложение да представи България на престижния Интернационален конкурс в Москва през ноември тази година, както и титлите Little Mister Star, Little Mister Planet, Little Mister Model и златна купа за цялостно участие, а в националната надпревара Малък Мистър Талант, Малък Мистър Модел и възможност да участва в конкурса в ЮАР.

Малките русенци с големи награди

Много радост ни донесоха и другите участници петгодишната Дея Иванова ни зарадва с второто си място, а Венелин Венков – 7 г. спечели лентата на Първи подгласник и Малък Мистър Фотогеничност. С лента за Най-хубави очи на конкурса се окичи Теодора Даскалова - победителката в интернет гласуването на конкурса в Русе. Това е най-успешното участие и класиране досега в Малка Мис и Мистър България, сподели Диана Поптонева-президент на Агенция Елит Д моделс.

Снимки:

1. Малките русенчета - победители в конкурса "Малка Мис и Мистър България 2010" с Диана Поптонева, президент на Агенция Елит Д моделс
2. В народни носии - индивидуално представяне
3. Т. Даскалова, В. Венков, Д. Иванова, М. Филипов, Г. Ангелова, П. Тодоров и С. Първанова