Стартира конкурсът "Мартини: Летен стил"


Цветелина Арсова

Стартира престижният конкурс "Мартини: летен стил". Всички атрактивни момичета, които обичат да се забавляват, да танцуват и смятат, че носят в себе си горещия дух на лятото, са поканени на кастинг за участие.

Той ще се проведе на 22.06.2010 г. от 14.30 ч. в Парк хотел „"Витоша", София. На него ще бъдат избрани петнадесет участнички за финала на конкурса, който ще се състои на 24.06.2010 г. от 19.00 ч. в ресторант "Тоскана", Парк хотел "Витоша".

Мартини: Летен стил

Претендентките за титлата "Мис Мартини: летен стил" ще дефилират в три тура. Първият включва ревю с бански костюми на Triumph - актуална плажна мода за летния сезон на 2010 г. Във втори кръг участничките ще представят колекция слънчеви очила KWIAT 2010. Третият, последен кръг, включва дефиле в официално облекло на "Астела Ателие" с дизайнер Аля Милушева. Момичетата ще бъдат оценявани от авторитетно жури в състав: председател г-н Мирослав Печев, собственик на "Софсток" и членове – Христо Дурчев, изпълнителен директор на "Балкантел", Павел Цветков, собственик на българската марка очила KWIAT и др.

По време на шармантната гала-вечер гостите ще могат да се насладят на най-новата мода в коктейлите с "Мартини". Професионален барман ще демонстрира акуалните тенденции в приготвянето и сервирането на прочутата напитка.

Снимка: Модели черпят с Мартини посетителите, по време на Вечери на модата 2010
© Божидар Марков

Медийни партньори на събитието:

 Нова ТВ Фешън БГ

Fashion Lifestyle Magazine