В новия брой на списание Сватбен каталог...


В новия брой на Сватбен каталогМисис България Вселена – Елена Караколева е на корицата на най-голямото издание за булчинска мода и сватбени услуги в България – списание Сватбен каталог. В новия брой на специализирания справочник детайлно са представени подходящи за летния сезон сватбени и официални тоалети на най-известните български и световни модни дизайнери, а Елена привлича вниманието с авангардна рокля в бяло и черно на Maggie Sottero.

Днес най-важният критерий относно булчинските облекла е те да подхождат на стила на дамата, която ги облича, независимо дали става въпрос за разкошна рокля, декорирана със злато и брокат, костюм с панталон или лятна рокля с презрамки. Съвременните булки използват сватбените рокли, за да подчертаят своята забележителна индивидуалност, затова те без колебание са готови да разнообразят традиционната бяла сватбена рокля дори с много пъстри и свежи цветове. Няма значение дали става въпрос за добавен към роклята цветен акцент или ярки бижута или пък пълна замяна на бялата булчинска рокля с цветна. С особена популярност вече се ползват багри като светлосиньо, розово, капучино, бежово, екрю, но особено модерни, напоследък, са и неочаквани комбинации на бяло и черно.

Дантелата се завръща триумфално в сватбената мода като допълнително привнася нежно очарование и женственост в образа на булката. Това се отразява и на предпочитанията относно това, къде да се проведе сватбата. Много младоженки, очаровани от дантелите мечтаят за красива сватба на открито, сред природата, която да бъде достоен декор на съвършенството на тяхната рокля.

В новия брой на Сватбен каталогВ новия брой на Сватбен каталог

Бродерията върху роклята остава свързана с официалната сватбена мода, така както и изобилието от флорални елементи. Ултраелегантно, величествено, разкошно, обаятелно – единствено по този начин може да се говори за ръчната бродерия върху съвременния булчински тоалет. И в 21-ви век романтиката не отстъпва от своите позиции. По-скоро може да се твърди, че тя успешно помага на новите разбирания за женственост и красота да заемат своето достойно място в стила на сватбената мода.

В лятното издание на Сватбен каталог са представени също привлекателни оферти за сватбеното парти от хотели, ресторанти, фирми за кетъринг, сватбени агенции. В списанието ще откриете още богат избор от годежни пръстени, венчални халки, бижута с перли и скъпоценни камъни; сватбени покани и картички за гостите; предложения за подаръците, сватбената листа и медения месец; булчински букети и украси с цветя; сватбени торти и погачи; диджеи, видео и фото услуги; декорации с балони, пироефекти; луксозни лимузини под наем; свежи идеи за грим, прическа и перфектна фигура; много специализирана, но и забавна текстова информация /рецепти за щастлив брак, тестове за двама, талони с отстъпки/.

В новия брой на Сватбен каталогВ новия брой на Сватбен каталог

Сватбен каталог се разпространява в цялата страна по павилионите и масите за периодичен печат, а част от снимките могат да се видят и в интернет на адрес: www. svatben-katalog.com