Преди голямото откриване

Най-желаните ергени на България Митьо Крика и Мистър България 2005 Румен Георгиев демонстративно масажираха голото тяло на топмодела на "Ексграунд" Боряна Шехтова за медийната презентация на най-големия фитнес и Спа DREAM. Светската тройка промоционално релаксира в деветте кабинета с различни видове масаж - от китайски до класически. Изгората на Емил Кошлуков се подложи и на най-голямата екстра в Спа-то - терапия с лунни камъни. Като истински спец Митьо Крика посвети журналистите в упражненията с италианските фитнес уреди, които са общо 60 и са комбинирани както за мъже, така и за жени.

Двата уникални басейна на DREAM всеки ден се пълнят с топла минерална вода, която притежава сертификат. За първи път в България инсталациите имат специална система за пречистване чрез озониране.

Сауните са два вида - мъжки и женски, а парната баня е класическа и ориенталска с аромотерапия.
В кабинета за маникюр и педикюр дамите и господата могат да се насладят на статичния масаж, който прави педикюрният стол.

Помислено е и за децата. В специално отреден кът малчуганите освен, че ще се радват на играчките и катерушките, специалисти педиатри и логопеди ще се грижат за тях.

За удобство на клиентите е има подземен и голям надземен паркинг.
До края на януари всички желаещи могат да се възползват от голямото намаление - 25%.

Снимки: Валери Захов - www.erogance.net