Започва модна седмица на маникюра

Между 9 и 15 април посетителите на магазините на Douglas и Beauty Zone в новооткрития Сердика Център София ще се възползват от атрактивни отстъпки за ексклузивните предложения на CND и ще научат всичко за тенденциите в маникюра, директно от световните модни столици

Започва модна седмица на маникюра Интеркозметика, изключителен представител за България и Македония на марката CND (Creative Nail Design), обяви модна седмица на маникюра в магазините на Douglas и Beauty Zone в новооткрития Сердика Център София. Между 9 и 15 април в продължение на цяла седмица, клиентите на двата търговски обекта ще имат ексклузивната възможност да получат експертна информация от специализирани консултанти за тенденциите в маникюра и ефективната грижа за ръцете. Компанията предлага и атрактивна отстъпка от 20 процента от предлаганите на място услуги за маникюр, както и 10 процента отстъпка от цената на всички продукти с марката CND, предлагани в местата на промоцията.

Шепотът от световните модни подиуми идва у нас с пролетния поп арт вкус на CND, представен в новите лакове на марката. Интеркозметика и CND залагат на любими цветове от света на лакомствата - розова дъвка, лимонено-жълт бонбон, ярките основни цветове на кръглите дъвчащи бонбони. Всеки посетител на водещите парфюмерийни и козметични магазини Douglas и Beauty Zone в Сердика Център може да получи бук с актуалните предложения на CND за сезон пролет-лято 2010 и да научи всичко за тенденциите в маникюра, директно от марката, осигурила модния блясък в ноктите за колекциите на някои от най-популярните световни дизайнери, сред които Марк Джейкъбс, Луи Вютон, Каролина Херера, Джейсън Ву, Катерина Маландрино и др.

В магазините на Douglas и Beauty Zone в Сердика Център са осигурени маникюрни маси и специално обучени в академията на CND маникюристи, които да демонстрират високото качество на продуктите. В рамките на седмицата на маникюра посетителите ще могат да се възползват от услугите с 20 процента отстъпка като сами изберат между сладките изкушения на CND – лак като истински моден аксесоар, в актуалните за сезона цветове, в десетки нюанси и ефекти; нежното докосване на хидратиращите лосиони с грижа за кожата на ръцете; дори СПА маникюр с аромат на бадеми, който може да направи посещението ви истински празник.

Повече за промоцията, актуалните предложения на CND, последните новини в маникюра и грижата за ръцете можете да откриете във Facebook страницата на Интеркозметика.

Интеркозметика ЕООД е водеща българска компания в сферата на професионалния маникюр (линк към нашия раздел ръце), педикюр, ноктопластика, грижа за ръце и нокти и специализирано обучение. Компанията е изключителен представител за България и Македония на марките CND (Creative Nail Design), Minx и abalico cosmetic conceptionals. Компанията е базирана в София като разполага със собствени центрове за обучение в столицата и в страната, както и с развита дистрибуторска мрежа в големите областни центрове.