Кой ще ни представи на "Мисис Свят" през 2010

* Как се ходи на "Мисис Свят" разказаха д-р Румяна Маринова, Яненка Люцканова

Кой ще ни представи на Десет омъжени дами от цяла България започнаха своето участие в кампанията за най-красива омъжена българка, която да представи страната ни на световния конкурс "Мисис Свят" през 2010 година в Корея.

Сред пищна феерия от цветове, блясък и лукс премина фотосесията на претендентките, заснета от фотографа Здравко Димов.

Омъжените дами смениха над 120 изискани тоалета от новата колекция на "Романтика", изразявайки своето женско обаяние и чар пред камерата на светския лидер на Нова - "Club News".

Червено червило, изразителен поглед и предизвикателна усмивка бяха част от артистичната задача на десетте дами да разкрият какво е за тях усещане за жена.

„Тази година за пръв път всички участнички са и майки! Подбрали сме сериозни дами с професия, отговорни жени , които могат да се ангажират с каузата, която сме поели с кампанията „За теб и тези, които обичаш” - обясниха избора си на претендентки д-р Румяна Маринова и Яненка Люцканова.

Всичко това, а и още много други любопитни новини около претендентките, ще можете да наблюдавате всеки ден в преданато "На кафе" и "Club News".

В продължение на 3 седмици те ще проследят техните интервюта и фотосесии, за да доловят онова "усещане за Мерилин", присъщо на истински обаятелните жени, и да изберат българката, която ще замине да представи страната ни на международния конкурс "Мисис Свят".

Гласуването ще става в интернет страницата на предаването "На Кафе" до 18 март.