Топ модели с номинации за жена на годината

Супермоделите на “Визаж” Станимира Колева и Християна Вучева, успели да се утвърдят и като едни от най-талантливите и успешни български модели извън страната ни грабнаха номинации за “Жена на годината” за 2009 г. в една от основните категории на конкурса, а именно Мода-лица.

Като победителка в конкурса “Визаж Моделс 2000”, Станимира Колева получава шанса да работи с най-добрите световни модни агенции и да стане един от водещите модели в Европа и Америка.

Топ модели с номинации за жена на годинатаТоп модели с номинации за жена на годината

Участва в ревюта на дизайнерите Мила Шон, Hugo Boss, Марангони, Replay, Алесандро ди Бнедети, Алдо Копола, Ралф Лаурен, Либертин Луизон, Джовани Бедин, Бил Торнад и др.

Станимира снима рекламни кампании на “Wella” за Европа и Япония, “Нескафе” за Франция, Pantene за САЩ, Schwarzkopf Professional за Европа. Други рекламни кампании са на световни марки, като Braun, Nexxus Hair, Sunsilk, L’Oreal, Adolfo Dominguez-Green Tea Perfum , като една от последните и най-значими е световна кампания на Azzaro Twin.

Топ модели с номинации за жена на годинатаТоп модели с номинации за жена на годината

Станимира заснема фотосесии за списание “Атипик” и немското издание на “GQ”, както и за Amica, Glamour, Marie Clarie, Madame Figarro, Ocean Drive, Harpers Bazaar, Elle Франция, Votre Beaute.

Звездата на Християна Вучева изгрява на конкурса Elite model look - Bulgaria 2007, когато тя печели правото да представя страната ни на световния финал в Прага. Следват сесии за Cosmopolitan, MODA, Joy, Story, Капитал Light, Анна и Максимум. По време на работата й за ICE models (Милано) снима за италианското издание Mia magazine. Дефилирала е на ревютата на Ermanno Scervino, Escada, La Perla, MAX & Co. и други световни и български марки, а през март тази година Хриси участва на зрелищното ревю на Suwen в Истанбул. През септември Християна Вучева взе участие в „Седмицата на Модата” в Лондон. 18-годишната красавица беше избрана да открие ревюто на корейската дизайнерка Eun Jeong и влезе в рубриката “First face” на FTV. По време на работата си за лондонската агенция First Model Management Християна засне и стилна сесия за британското издание на списание ОК!.

Топ модели с номинации за жена на годинатаТоп модели с номинации за жена на годината

За да подкрепите техните номинации в надпреварата за златната статуетка може да гласувате за тях на сайта на списание “Grazia” – www.graziaonline.bg до 15 декември 2009 г.