Стартира инициативата "Да бъдем красиви въпреки стреса!"

Стартира инициативата Вита Естетик Център стартира инициатива "Да бъдем красиви въпреки стреса!" и избра за нейно рекламно лице звездата от нашумелия сериал "Забранена любов" Елен Колева. Целта на инициативата е да популяризира грижата за естествената красота сред младите и активни хора, които имат шанса да я запазят, без да прибягват до инвазивните методи на пластичната и естетична хирургия.

Целулитът, нездравият тен, загубата на свежестта и еластичността на кожата на лицето, мимическите бръчки са само част от резултатите, до които довеждат стреса, динамиката на съвремието и замърсяването на околната среда.

За да предложи на своите клиенти комплексна грижа, Вита Естетик Център е разработил специални програми, които са съобразени със спецификата на всеки.

За тези, които искат да моделират тялото си, без болка и без странични ефекти, и да премахнат натрупания целулит, центърът разполага с апарат от най – ново поколение – MED Contour.

Естествените процеси в кожата могат да бъдат активирани и лицето да придобие отново свеж и здрав вид без бръчки с помощта на един от най – новите лазери в областта – HIALUROX. Терапията представлява безиглена и неболезнена мезотерапия с хиалуронова киселина. Вита Естетик Център предлага на своите клиенти консултации със специалист за възможностите на този метод.

Процедурите с LED апарата ще дадат възможност за бърза и ефикасна регулация и лечение на проблемна кожа, като не изискват дълъг период от време за добър основен ефект.

„Живея динамично, напрегнато и забързано, както всички млади и активни хора, а освен това трябва винаги да изглеждам свежа и в перфектна форма. Многото ми ангажименти в киното са сред причините кожата ми да бъде подлагана на допълнителен стрес – грим, силно осветление, прах на снимачната площадка, недоспиване и още, и още... Искам да запазя колкото се може повече това, с което ме е дарила природата и затова полагам грижи още от сега. Специалистите на Вита Естетик Център и апаратурата, с която те работят отговарят напълно на високите ми изисквания. Смятам, че инициативата "Да бъдем красиви въпреки стреса!" е супер актуална и мога да бъда полезна като убедя повече млади хора, че красотата изисква грижа от най – рано.” – сподели Елен Колева за причините, които са я накарали да приеме да бъде рекламно лице на Вита Естетик Център.

Елен Колева е носителка на наградата за най – добра българска актриса за 2007 г. за ролята си във филма „Шивачки”. Родена е на 31 март 1984 в Монтана. Завършва НАТФИЗ в класа на Димитрина Гюрова. Елен Колева участва и в нашумелия сериал “Забранена любов” (играе ролята на София Йорданова).