Избраха "Мис и Мистър ТУ - София"

Мис и Мистър ТУ - СофияТрадиционният ежегоден конкурс за красота "Мис и Мистър Технически Университет - София" бе навръх 64-тата годишнина на учебното заведение и популярният клуб "Plazza Dance Center" в Студентски град едва побра всички желаещи да присъстват на големия купон. На живо надпреварата за лентата бе видяна от над 2000 студенти.

Конкурсът премина в стандартните 3 тура, в които участниците се представиха във всекидневни облекла, по бански костюми и в официалните тоалети на "Perlita" и "Andrew's Fashion Studio". Част от участничките си имаха гласовити агитки, подготвени за битката дори с плакати. Али Алиев и ПР-ът Наско Лазаров връчиха наградите на победителите.

Рекламният договор на "Andrew's Fashion" с победителя е на стойност 10 000 лв., като брюнетът ще заснеме и следващата сесия за българската модна централа.

"Мис Технически Университет 2009" стана 19-годишната Александра Димитрова от Стара Загора, студентка първа година специалност "Машинно инженерство, енергетика, транспорт и авиация". Тя ще представя университета си на финалния кръг на "World Miss University - Bulgaria 2009". Победителката получи и награди от спонсорите, между които бяха "Oriflame", "Elizabeth Laurent" boutique, PRoFile Agency и др.

Гостите се насладиха освен на участниците и на танцови атракции, а също така на специалната торта по случай 64-тата годишнина на Техническия Университет.

Мис и Мистър ТУ - София

Мис и Мистър ТУ - София