По случай петия си рожден ден BG MODELS даде три корони

 По случай петия си рожден ден BG MODELS даде три корони

На изискано фешън парти в Благоевград BG MODELS събра над 400 гости от цял свят за да отпразнува 5 годишният си юбилей. Изцяло преобразения oт агенция Диаманти - клуб Бакарди се превърна в сцена за конкурсите МИС БЛАГОЕВГРАД 2009, MISS GLOBE BULGARIA 2009 и BG MODELS 2009.

След многобройни кастинги в цялата страна бяха допуснати 20 модела, които се представиха в 6 различни дефилета. Честта да открие се падна на дизайнерката Таня Мил с модна къща ОРГАНДИН, която представи колекция вечерни рокли с различни имена и неподръжаема визия.

Моделите демонстрираха перфектна визия с банските на ДЕЛФИНА, за индивидуалното си представяне и инпровизираната фотосесия на сцената с модния фотограф Борис Карпузов-младши.

Публиката остана без дъх когато кандидатките за короните се появиха с ботушите от сив велур на СТИЛ единствено по бельо на ФЛИРТ презентирайки уханието на дамски и мъжки парфюми Михаел Шумахер.

Малина Нечитайлова, собственик на сватбена агенция ВЕЛИЗА, пренесе моделите в света на приказките за принцеси с булченските роклите на модна къща РОМАНТИКА, а за изцяло променената визия на моделите се погрижиха екипите от коафьори и гримиори на салон ЛОРЕАЛ. Дефилето премина под звуците на арии и оперети изпьлнени от Любомир Самърджиев.

 По случай петия си рожден ден BG MODELS даде три корони  По случай петия си рожден ден BG MODELS даде три корони

За официалното си представяне, претендентките за короните избраха официалните рокли на MORI LY, New York. На финала събитието излезе извън рамките на заведението и избора на журито ставаше все по-труден. Председател беше Веселина Ангелова, собственик на марката МИС БЛАГОЕВГРАД и представител за България на MISS MODEL OF THE WORLD и MISS GLOBE INTERNATIONAL.

 По случай петия си рожден ден BG MODELS даде три корони

Специални гости на събитието бяха очарователната Маргарита Бербатова, майка на най-известния бьлгарин. Модният фотограф Борис Карпузов. От Милано пристигна Георги Ангелов, представител на BG MODELS в Италия. От САЩ долетя и DJ Манолски, представител на агенцията в Бостън.

Публиката екзалтира, когато Маргарита Бербатова обяви Василена Богданова за МИС БЛАГОЕВГРАД. Красавицата е 19 годишна студентка от Благоевград. Преди 9 години избрана за Мини Мис Благоевград 2000 от Веселина Ангелова. Сега учи в ЮЗУ Н. Рилски спецалност МОДА.

Георги Ангелов, обяви Даниела Чакалова за MISS GLOBE България 2009. Тя е на 23 год. от Петрич, студентка в София, специалност Вътрешен дизайн. Модел в BG MODELS от 6 месеца. С неподправено вълнение, изгубила името на победителката, Веселина Ангелова обяви Никол Василева за BG MODELS 2009. Никол е на 19 години, зодия Рак, от София. С мода се занимава от 3 месеца, това е първото й участие в моден конкурс. Мечтае за кариерата на световен модел.

Организаторите от BG MODELS бяха изкючително щедри на своята 5-та годишнина към момичетата. Всички победителки получиха подаръци от LR козметикс, английски курсове в Александьр, подаръци от бутик Тенденс, почивка на о. Тасос в 5 звезден SPA комплекс. Бански Делфина, бельо Флирт, обувки Стил.

Подаръци от Генералния рекламодател БЛАГОЕВГРАД-БТ. Професионални договори с BG MODELS и подаръци от Мосю Бриколаж.

 По случай петия си рожден ден BG MODELS даде три корони

На финала на уникалното шоу гостите бяха изненадани с огромна японска торта, вина от винарска изба Логодаж и соковете на Дерби. Водещи на най-голямото модно събитие в Югозападна България бяха Аnn G и Влади Славов. erogance.eu