Журито за финала на конкурса Triumph Inspiration Award '09 е вече ясно

* Хилъри Суонк, Франка Созани, Вики Хасан, Джовани Гастел и топ моделът Чи Чи ще изберат най-вдъхновяващия дизайн бельо

Двукратната носителна на „Оскар” Хилъри Суонк, главната редакторка на „Вог” Италия - Франка Созани, световниоизвестният модел Чи Чи, италианският моден фотограф Джовани Гастел и Вики Хасан - основател и творчески директор на „Miss Sixty”, ще се присъединят към председателя на журито - Ян Розенберг - директор международни продажби и маркетинг на „Triumph International”, в избирането на най-вдъхновяващия дизайн бельо от моделите на всички международни участници в конкурса Triumph Inspiration Award ‘09.

Ян РозенбергХилъри СуонкФранка Созани

Победителят в конкурса ще получи не само 15 000 евро, но и възможността моделът му да влезе в производство. Световният финалист ще работи съвместно с дизайнерския екип на Triumph в превръщането на експоната му в хитов модел в лимитирана серия, която ще се предлага само в подбрани магазини на марката по цял свят. Победителите на второ и трето място ще получат съответно 10 000 и 5 000 евро.

По време на световният финал, който ще се проведе на 23 септември т.г., когато е и първият ден от седмицата на модата в Милано, авторитетното жури ще има трудната задача да оцени вдъхновяващите модели по шест критерия: иновативност и креативност в интерпретацията на дизайнерската тема „Икони”; индивидуалност и уникалност; концепция; естетически качесва; качество на дизайна и изпълнението; представяне в шоуто.

Чи ЧиДжовани ГастелВики Хасан

Страната ни ще бъде представена от Искрен Лозанов, чиито дизайнерски модел бе класиран на второ място в световната он-лайн класация на финалистите от всички 28 страни-участнички.
Цялостен поглед върху конкурса можете да добиете на интернет сайта www.triumph-inspiration-award.com.

Снимки:

  1. Ян Розенберг
  2. Хилъри Суонк
  3. Франка Созани
  4. Чи Чи
  5. Джовани Гастел
  6. Вики Хасан

Фото: © Triumph

www.triumph.com
www.triumphinspirationaward.com
www.2bubbleblog.com