ЗА ПЪРВИ ПЪТ

БЪЛГАРСКИ ДИЗАЙНЕР ОБЛИЧА СВЕТОВЕН КОНКУРС
Виргиния Здравкова стана официален дизайнер на “Мисис Глоуб”

По време на провелия се между 16 и 26 юли в Палм Спрингс, Калифорния конкурс “Мисис Глоуб 2004”, под панротажа на Мария Шрайвър – съпруга на губернатора на щата Калифорния Арнолд Шварценегер, българката Румяна Маринова стана носител на короната. Щастливата победителка заедно с останалите пет финалистки дефилираха пред широката публика с официални тоалети и бижута, дело на Виргиния Здравкова – Virginia atelier (носител на Златна игла 2003) и обувки с марката Virginia shoes.

Виргиния Здравкова е официален дизайнер на конкурса съгласно договор подписан между нeя, Сава Цеков (директор на марката “Мисис Глоуб” за България) и Трейси Кембъл (директор и собственик на марката “Мисис Глоуб”). Договорът беше подновен за пет години, като бе зададена и темата за следващия конкурс “Мисис Глоуб 2005”, по която дизайнерката съвсем скоро започва да работи. Освен това Виргиния Здравкова получи лична покана от Трейси Кембъл да журира на предварителния тур (в деня преди конкурса), на който журито се запознава с участничките и техните възможности.

Конкурсът “Мисис Глоуб” (Mrs Globe) се провеждат паралелно с “Мисис САЩ” (Mrs USA) и се излъчва директно по американската телевизия NBC и гръцката национална телевизия.

Снимки:
1.Дизайнерката Виргиния Здравкова (официален дизайнер на конкурса “Мисис Глоуб”) и Трейси Кембъл (директор и собственик на конкурса “Мисис Глоуб”)
2.Дизайнерката Виргиния Здравкова заедно с Румяна Маринова – “Мисис Глоуб 2004” и Лила Карацакис – “Мисис Глоуб 2003”
3.Дизайнерката Виргиния Здравкова заедно с Румяна Маринова – “Мисис Глоуб 2004”, Сава Цеков (директор на марката “Мисис Глоуб” за България) и Елена Ангелова (Мис България )
4.Дизайнерката Виргиния Здравкова заедно с Румяна Маринова – “Мисис Глоуб 2004” и Сава Цеков (директор на марката “Мисис Глоуб” за България) и Елена Ангелова (Мис България )
5.Румяна Маринова – “Мисис Глоуб 2004”, облечена в рокля на Виргиния Здравкова
6.Финалистката на Република Джорджия, облечена в рокля на Виргиния Здравкова
7.Финалистката на Финландия, облечена в рокля на Виргиния Здравкова
8.Финалистката на Хърватска, облечена в рокля на Виргиния Здравкова
9.Финалистката на Албания, облечена в рокля на Виргиния Здравкова
10.Финалистката на Боливия, облечена в рокля на Виргиния Здравкова
Фото: © архив Virginia atelier

© Любомир Стойков
Всички права запазени!