Морска русалка е новата Мерилин Монро

Мария Илиева и Андреа заедно в „Усещане за жена”

С грандиозен спектакъл премина и третият кръг от националния конкурс „Да бъдеш Мерилин – усещане за жена”, който се организира с подкрепата на дамските цигари Merilyn Slims в петзвездния Гранд хотел Поморие. С двуседмични кастинги сред над 50 момичета от Бургас и региона бяха селектирани 15 морски Мерилинки, сред които журито избра завършилата преди дни 19 годишна Гергана Чакърова от Поморие. На второ място е Деница Стоянова - 19 г. и на трето Нели Вакъфова - 18 г. и двете от Бургас. Победителките получиха голяма парична награда, weekend в петзвезден хотел, часовник и ръчно изработено за конкурса бижу с Мерилин Монро. Всички участнички получиха специални награди от официалния спонсор Merilyn Slims.

Морска русалка е новата Мерилин Монро

Духът на Мерилин, флирт и секси цигари с дъх на ванилия, бе възроден и с характерните за звездата бели рокли, специално направени за конкурса от фирма МИРО. Спектакълът отново събра елита на Бургас, а за добрата атмосфера на над 130-те гости се погрижиха фолкдивата Андреа, поп изпълнителката Мария Илиева, и момчетата от Максимус бойс и техният солист Айвън, който се изяви и като водещ, заедно с ослепителната Деси Банова. Според непотвърдени слухове, Мария Илиева е била настанена в хотела в Поморие с мъж, за който се знае само, че кара много скъпо черно Порше и най-вероятно е новото й гадже. Скандал се заформи и около изпълнителката на „Пайнер” - Андреа, която беше и част от журито, защото пристигнала с голямо закъснение за събитието без да се обади. Според едни твърдения причината е, че е спряна на магистралата в нерегистрирания си нов Мерцедес и с превишена скорост от близо 200 км/ час. Според други, звездата до последно е коригирала разголената си и очевидно много скъпа рокля, която е направила по поръчка специално за спектакъла.

Морска русалка е новата Мерилин МонроМорска русалка е новата Мерилин Монро

Хора от екипа казаха, че финалният „Да бъдеш Мерилин – усещане за жена” в София, на 11 юни, ще бъде грандиозен. В него участие ще вземат по пет призьорки от всеки регионален кръг и най-известните български звезди от поп и фолк сцената.

Морска русалка е новата Мерилин Монро

Морска русалка е новата Мерилин Монро

Морска русалка е новата Мерилин МонроСнимки:

1. Момент от конкурса

2. Андреа

3. Победителката Гергана Чакърова и певицата Мария Илиева

4. - 5. Моменти от конкурса

6. Деси Банова и Айвън