Търсят се Мис и Мистър УНСС

* Най-красивите студенти от УНСС ще дефилират с банските на „Triumph” и “Sloggi”, както и с българската марка очила „KWIAT”

Мария Василева

„Мис България” Роси Иванова и „Мистър България” Румен Георгиев ще направят кастинг на кандидатите в петия ежегоден конкурс за красота „Мис и Мистър УНСС”. Звездното жури ще проведе предварителния подбор за участниците на 7 април (вторник) от 10.00 часа. Желаещите да се включат, могат да се запишат в кабинет 1009 на УНСС. Задължително изискване е да са студенти в УНСС. Заявките се приемат в рамките на всеки работен ден, като крайният срок е 6 април (понеделник).

„Мис УНСС” 2008 – Христина Маринова„Мистър УНСС” 2008 – Крестиян Колев

Конкурсът «Мис и Мистър УНСС» 2009 ще се проведе на 29 април (сряда), от 18.30 часа в аула „Максима” на УНСС. Събитието ще включва три кръга - спортни облекла, бански и официални костюми. В първия кръг претендентите за титлата ще дефилират в спортни облекла на „Юби джинс” и слънчеви очила на „KWIAT”. Във втория - участниците ще нажежат страстите в залата с банските костюми на «Triumph» и «Sloggi». А във финалния кръг дамите ще демонстрират стил и елегантност в роклите на топ дизайнерката Ели Карабойчева. Кавалерите ще им партнират в елегантните костюми на модна къща „Андрюс Фешън Студио”. Водещи на “Мис и Мистър УНСС” 2009 ще бъдат топ моделът Гери Дончева и Румънеца.

Модел от най-новата колекция бански костюми на „Triumph”

Наградният фонд на конкурса е 5000 лева. Класираните на първите три места момичета и момчета ще получат специални подаръци от българската марка очила «KWIAT”, която ще избере и двама свои фаворити – „Момичето и момчето на „KWIAT” за тази вечер”. Организатор на събитието и тази година е Студентския съвет на висшето училище.

Авторитетното жури, което ще оценява кандидатите тази година е в състав: председател – проф. Любомир Стойков, Павел Цветков – собственик на българската марка “KWIAT”, Ивайла Бакалова, Росица Иванова, Георги Градев и Георги Костадинов.

Предложение на „KWIAT” за пролетно-летния сезон

Снимки:

1. „Мис УНСС” 2008 – Христина Маринова.
2. „Мистър УНСС” 2008 – Крестиян Колев.
Фото: © Архив на Студентски съвет на УНСС

3. Модел от най-новата колекция бански костюми на „Triumph”.
Фото: © Triumph

4. Предложение на „KWIAT” за пролетно-летния сезон.
Фото: © Kwiat

Чети повече във Fashion Lifestyle Magazine