Френският продуцент Гаел Санчес официално взе лиценза за Мис България 

От тази година конкурсът Мис България ще бъде организиран и продуциран от Г-н Гаел Бонел Санчез - бизнесмен, продуцент, партньор и Мениджър бизнес развитие в Nu Boyana Film Studios, обявиха от официалната страница на Мис България в социалните мрежи. 

Френският продуцент Гаел Санчес официално взе лиценза за Мис България

Гаел Бонел Санчез възнамерява да върне благородството на националния конкурс за красота „Мис България“.  Той иска да му придаде имидж, който да съчетава престиж, блясък, традиция и увереност.

„Това, което искам преди всичко, е да защитя мечтата на младите момичета. А това означава да им предложа пълна почтеност за този конкурс: победителките няма да бъдат предварително избрани и няма значение какво ще ми предлагат в замяна. Този конкурс не ми е нужен за да печеля пари. Искам обаче да го използвам, за да предам някои изгубени ценности", сподели той.

Гаел Бонел Санчез би искал да даде ново определение на кодовете за красота, като припомня, че естествеността винаги трябва да има предимство. „Козметичната хирургия не трябва да бъде мода, защото по дефиниция тя трябва да бъде възстановяваща и да премахва определени комплекси, за да подчертава хармонична и естествена физика. В нашето общество е точно обратното. Имам впечатлението, че операцията става неестетична и че има ескалация към определяне на момичето, което ще има най-забележимата хирургична намеса. Тази тенденция се подхранва от ексцесиите на социалните мрежи. Напомням ви, че твърде многото е враг на доброто."

Гаел Бонел Санчез е работил в миналото в Endemol, една от най-големите аудиовизуални продукции в света (собственик на конкурса „Мис Франция“).  След това той затвърждава качествата си на бизнесмен чрез основаването на различни иновативни марки. Понастоящем той е начело на бизнес развитието на едно от най-големите филмови студия в света (Nu Boyana Film Studios). Новият мениджър и партньор на "Мис България" изглежда разполага с всички необходими качества, за да укрепи престижа на този национален конкурс и да му придаде холивудски имидж.

Френският продуцент Гаел Санчес официално взе лиценза за Мис България

„Бих искал да създам връзка между Холивуд и този конкурс. Няколко улики за това какво биха могли да спечелят избраните за Мис България? Освен възможността да представляват България и нейните традиции, да стават лица на големи марки, да получават финансови възнаграждения и подаръци с висока стойност, защо да не предложим на победителките на конкурса и на няколко подгласнички уроци по актьорско майсторство и роля в холивудски филм! Иска ми се естественото да бъде възнаградено по най-красивия начин.  Искам тази мечта за Пепеляшка 2.0 да бъде достъпна за всички български момичета, независимо дали са от най-малкото село или от големите градове. Ние ще пътуваме из цяла България, за да открием бъдещата Мис България 2024. Финалната церемония ще се проведе през септември, в нашите студия в киното, сред декори мечти, които са били домакини на най-големите ни блокбастъри. Засега няма да предоставя повече информация, за да оставя магията да действа."