Морската ни столица ще бъде домакин на първия по рода си конкурс за красота и таланти MISS LOTUS 2023

Морската ни столица ще бъде домакин на първия по рода си конкурс за красота и таланти MISS LOTUS 2023, организиран от модна и ивент агенция VIP Fashion Group. Събитието ще се проведе на 20 Януари (петък) в шикозната обстановка на  Cabaret LOTUS, а в него ще вземат участие 13 момичета, избрани чрез предвариелен кастинг.

MISS LOTUS 2023

MISS LOTUS се отличава от традиционните конкурси за красота със своя специален решаващ кръг, посветен на талантите на участничките, в който всяка една ще има шанс да представи на сцената своя творчески и артистичен потенциал. В останалите три тура, ценителите на модата и красотата ще могат да видят претендентките по бански костюми, изработени от AVANGARD, както и в авторски дизайнерски тоалети, създадени специално за конкурса, дело на дизайнерката Анаит Николян – модна къща Тианда.

За прическите на миските в конкурса ще се погрижат топ-коафьорите от ателие Kina Kudeva, а за грима - екипът на гримьорката Кристина Славова - Mascara.

Освен титлата MISS LOTUS 2023 ще бъдат излъчени още два приза – „Фаворитка на публиката“ и „Най- талантлива участничка“. Партньорите на събитието също ще имат възможността да изберат лице на своята марка, а за доброто настроение на гостите ще допринесат и артистите на шоу балет LOTUS. Специален гост и член на журито на конкурса ще бъде очарователната Яна Стоянова, носителка на титлата Мис Варна 2022 и Мис България Интернешънъл 2022.

MISS LOTUS 2023 ще се осъществи, благодарение на партньорството на Skin Solution, Skin Choice, MAD Parfumeur, DPSP Studio, Beauty studio Vi nogtiki, Parmy, MoiataKozmetika, AVANGARD, BnewB Team, Diyadora Jewelry, Mitishowa Eyebrown, които ще осигурят и страхотни подаръци за всички участнички.