Броени дни до най-грандиозното и очаквано събитие в морската ни столица - Мис Варна 2021

Над 600 гости ще станат свидетели на дългоочаквания спектакъл по повод шестнадесетото издание на престижния конкурс за красота МИС ВАРНА, готвен от екипа на Агенция VIP Fashion Group, организатор и продуцент на събитието. Грандиозният спектакъл е част от ежегодния Фестивал на Модата и Красотата 2021, който тази година се провежда с финансовата подкрепа на Фонд Култура към Община Варна.

Броени дни до най-грандиозното и очаквано събитие в морската ни столица - Мис Варна 2021

Церемонията ще се състои на 26 август в лятната градина на комплекс Морско казино от 21.00 часа, където ще бъде избрана Мис Варна 2021, сред двадесет варненски красавици.  По традиция, победителката ще представи морската ни столица на националния конкурс Мис България в края на септември месец.
В ролята на водещ ще влезе популярният актьор Симеон Лютаков, а специален гост на събитието ще бъде оперната звезда Илина Михайлова.

Повече от три месеца специалисти работят по проектите за сцената и декорите на спектакъла, както и за артистичната част на шоуто. Колекциите за първи и втори тур на конкурса са създадени специално за участничките в него от талантливите дизайнерки - Весела Василева - Veteida /І тур/ и Мирена Чакърова – модна къща Мира Вижън /ІІІ тур/, а аксесоарите към роклите са изработени от Радапола. Във вторият решаващ тур, миските ще дефилират с бански костюми на Avangard, а обувките се правят по поръчка от дизайнерите на Sara Pen.

Броени дни до най-грандиозното и очаквано събитие в морската ни столица - Мис Варна 2021

И тази година присъстващите ще станат свидетели на една  нестандартна хореография и ефектен стайлинг на миските, а оригиналните превъплъщения на професионалните танцьори от балет Арт Денс и  двадесетте претендентки за титлата МИС ВАРНА 2021 ще пренесат многобройната публика в един свят, подвластен единствено и само  на Нейно Величество  - Красотата!

За прическите на всички участнички в конкурса ще се погрижат топ коафьорите от Christian of Roma, а грима ще е дело на екипа на гримьорката Кристина Славова - Mascara. 

Броени дни до най-грандиозното и очаквано събитие в морската ни столица - Мис Варна 2021

Освен титлата МИС ВАРНА 2021 ще бъде излъчена и МИС ИНТЕРНЕТ ВАРНА 2021. Гласуването за нея стартира на 14.08 на сайта -  www.missvarna.com и ще приключи след третия заключителен тур.

Мис Варна 2021 се осъществява с генералното партньорствo на Делта Планет Мол и с подкрепата на Code Fashion TV, Pro Derma, IS AUTO, DM parts, Corset,  Хидрострой, Expert Center Biologique Recherche, Skin Solution, Sara Pen, Reaction, Моята Козметика, Christian of Roma и много други.