Новият български филм „ОПЪРНИЧАВИТЕ“ тръгва по кината

"Опърничавите" е филм за любовта, но от по-различна и интересна перспектива.  Една случайна среща се превръща в борба за надмощие и премерване на сили – между мъж и жена, между различни характери и поколения. И тази устременост към победа, ще превърне съревнованието в изпепеляваща любов.

ОПЪРНИЧАВИТЕ

От 17-ти май 2019 година кино зрителите ще могат да проследят един динамичен и интересен сюжет, включващ приключения с мотори, самолети, млади хора, сблъсък на две поколения, природни красоти от България и още много.

В главните роли са актьорът Симеон Лютаков, познат на публиката от сериалите „Знакът на българина“ и „Седем часа разлика“, и новоизгряващата актриса Анастасия Левордашка. Сред останалите звезди във филма са Станислав Яневски, който се превъплъти в образа на Виктор Крум в поредицата за Хари Потър и певицата Диона.

ОПЪРНИЧАВИТЕ

Сценарият е на старозагорския бизнесмен Младен Стоянов и е създаден по негова романтична новела, подписана с артистичния псевдоним Драско Закеф. Режисьор на филма е Георги Костов, чийто проекти са успешната гангстерска комедия „Пистолет, куфар и три смърдящи варела“ и абсолютният хит „11А“.

ОПЪРНИЧАВИТЕ

„Опърничавите“ предлага взрив от емоции и впечатляващи сцени, в които героите попадат често на ръба. Спиращи дъха високи скорости и въздушни каскади са само част от преживяванията, през които преминават.