Мисис дама на годината 2019

Стилни дами в тоалети от Bridal Fashion

За единадесети пореден път в последния петък на месец март в бална зала „Монтесито“ бяха раздадени годишните награди за бизнес постижения „Мисис Дама на годината“ 2019. Организатор и продуцент на наградите са агенция „Феймъс“ и “Mrs. Universe Ltd.” в лицето на Меги Савова.

Мисис дама на годината 2019

Това не е поредният конкурс за красота, не е състезание. Идеята на наградите е да бъдат намерени онези жени на днешния ден, известни или не толкова, които сами изграждат своето име и се гордеят с него. Това са дами, които познаваме, заради това, което сами са направили, а не известни като „половинката на някой“. Те са майки, те са приятелки, те са делови партньори, те произвеждат благата ни, те създават работни места. Те дават кураж на другите и най-вече – те символизират всичко онова, което е дамата на днешния ден. Затова идеята е те да получат своето заслужено признание за това, че сами са изградили свое име в обществото.

Мисис дама на годината 2019

Над 150 дами бяха кандидатките за разпределение в 27 категории, но от тях журито реши да награди само 10, сред които - "здраве и красота", "правосъдие", лоялен партньор", "социален проект", "чуждестранен партьор”, “медии”.

Наградените в различни категории получиха подаръци, сред които и ароматна карта за кола от Locherber Milano и паричен ваучер за покупки в шоурум Gallerato.

Водеща на събитието беше тв водещата Нели Пандилова.

Мисис дама на годината 2019

Категория “Будители – В името на детето“ - Ваня Ламбева председател на Сдружение Дива Земя, чиято цел е да подпомага развитието на талантливи деца, да подпомага възрастни хора, деца и хора в неравностойно положение,с увреждания и в риск ,да изгражда ,опазва и поддържа паметници на културата и други обекти ,да съдейства за опазване, укрепване и постигане на по-добро равнище на здравното и физическо състояние и култура на населението ,чрез спортни, културни занимания, туризъм, научно-изследователска дейност и подход, разпространение на знания, провеждане на училищни образователни програми, развиване на личните умения и подпомагане на реализацията на личността, да извършва дейности по промоция на здраве и профилактика на болестите ,да съдейства, организира и реализира дейности за създаване на по-добра социална, жизнена и околна среда. Ваня Ламбева блестеше в тоалет на Pronovias от Bridal Fashion.

Мисис дама на годината 2019

Категория „Добивна промишленост и строителство“ – Диана Миткова - „Видекс Армс Ltd е създадена през 2001 година и към днешна дата е една от водещите фирма на българския пазар в сферата на пробивно взривните работи. От самото си създаване мотото на фирмата е да предостави на клиентите си качествено обслужване на реални пазарни цени. Целта на фирмата е непрекъснато технологично и квалификационно подобрение, за да може да задоволява качествено и в срок изискванията на партньорите им. Диана закова поглед в уникална рокля в антрацитено черно с ефектна долна част на Marchesa. Наградата връчи Анелия Костадинова - елегантна в Pronovias. В тоалети от Bridal Fashion бяха и "Лейди България" и "Miss Top of the World 2017" - Илияна Динева - в цветна феерия от Sherri Hill), Мисис Дама на годината в категория "мода" 2017 - Ваня Цолова ( в Sherri Hill), както и мисис Европа - Елена Караколева (в кадифен разкош от Marchesa).

Мисис дама на годината 2019

Специална награда - Мисис Дама на Годината 2019 в категория "Култура и изкуство" получи примата на българския театър и рекордьор на "Гинес" за най-възрастна играеща актриса в света - великата Стоянка Мутафова.

Мисис дама на годината 2019