Официални рокли от Bridal Fashion на 19-ия виенски бал в София

И тази година деветнадесетият по ред виенски бал в София се проведе под патронажа на кмета на София - Йорданка Фандъкова и австрийския посланик - Н пр.- Андреа Вике.

Красиви и благородни дами с добър вкус и отношение към благотворителните каузи, тази година в полза на сдружение - "Асоциация Аутизъм" и Университетската болница по ортопедия в София отново избраха толети от Bridal Fashion.

Виенски бал

Виенски бал

Виенски бал

Бизнесдамата на 2011 г. и водеща на търга - Мая Косева сияеше в ефирна рокля от черно морбидо с водопад от флорални мотиви от цветна френска дантела на испанския гигант Pronovias, Мисис Европа и собственик на хотел Saint George Palace в Свети Влас - Елена Караколева беше изключително стилна в тоалет от 3 нюанса черна дантела, извайваща фигурата и допълнена с актуално болеро на същия бранд.

Виенски бал

С Pronovias, но под дизайнерския подпис на Мануел Мота впечатление направи и роклята от естествена коприна - “мантила”, падаща като морски вълни на бизнесдамата - Ваня Пенева.

Елегантна и много шик във френско chantily и морбидо в цвят - “малиново сорбе” бе и собственичката на Gallerato и официален представител на La Perla и Locherber за България - Славка Занева, отново в Pronovias.

Виенски бал

Ефирен и нежен тоалет от копринен шифон в цвят - “прасковена перла”  в „А“ силут бе избрала и основателката на фондация – „Дива Земя“ - Ваня Ламбева. Шедьовърът е от последната колекция на Pronovias.

Една от най-предпочитаните от холивудските звезди марки за официални рокли - Sherri Hill, на които Bridal Fashion е агент бе избрана от бизнесдамата - Диана Миткова. Тя грееше в парижко синя супер елегантна рокля  в стил “Русалка”, с V - образно деколте и кристали Swarovski, подчертаващи талията в спектърен ефект.

Собственикът на рудник “Кремиковци” - Цвете Борисова блестеше в ансамбъл от две части с корсет и обмена пола с шлейф, обсипани с дъжд от цветя в сърмено златисто и ледено синьо на същата марка. Небесно сини кристали и перли подчертаваха разкошния тоалет, предствен на последните награди Golden Globe Awards в Холивуд от норвежката актриса - Ине Бак Иверсен.

Виенски бал

Виенски бал

С тоалети от Bridal Fashion бяха и бизнесдамите - Катя Куванджиева и Весела Барбукова.

Една от най-активните дами в благотворителния търг – адв. Биляна Тончева закупи сребърна фруктиера от 19-и век на стойност - 2500 лв., предоставена от ювелирната фирма – SSG, с чиито бижута блестяха много дами на бала.