Красимир Шолеков е "Мистър Ловеч 2018", Паула Цанкова – "Мис Пролет"

25- годишният Красимир Шолеков е големия победител в конкурса „Мистър Ловеч 2018”. Той е фитнес-инструктор и фотомодел и спечели най-много гласове във вота на журито, което бе съставено само от очарователни дами. Шолеков получи впечатляваща награда, осигурена от прелестната ВИП-гостенката и член на журито – Марина Сучкова, която нашумя в хайлайф средите с участието си в хитовото риалити „Фермата” по bTV. Тя даде на първенеца едноседмична екскурзия в Сицилия, Италия, където осигури още на Краси Шолеков професионална фотосесия при известен италиански фотограф. Освен Марина Сучкова в дамското жури още личаха имената на певицата Анжелика, фотомоделът и импресарио Росица Орлинова, както и очарователни бизнес дами.

Подгласници на победителя в забавното шоу, изпълнило салона на Ловчанско читалище „Наука – 1870”, станаха Милко Русинов и Младен Любенов. В ожесточена битка и с повече от 1200 гласа за всеки Шолеков и Русинов грабнаха и специално ушитите шалове с приза „Мистър Facebook“, отразяващ лайковете на снимките им, които бяха качени в специален албум преди конкурса и точно в 18 ч в деня на шоуто бяха свалени, както бе обявено.

Красимир Шолеков е

Красимир Шолеков е

Красимир Шолеков е

Красимир Шолеков е

Красимир Шолеков е

Красимир Шолеков е

Паралелно с конкурса „Мистър Ловеч 2018“, който се явява трето издание, се проведе и „Мис Пролет”. При девойките жури бе мениджърският екип на агенция „Глори”, която бе организатор на събитието. Короната на победителка грабна чаровната Паула Цанкова. Нейни подгласнички станаха Михаела Петева, Андреа Радева, Стефани Аргирова и Гюлтян Селяйдинова. Всички участници и в двата раздела конкурси получиха грамоти и специални ваучер награди за отстъпки от Oriflame.

Победителите в двата конкурса получиха и специални Красимир Шолеков е

Красимир Шолеков е

Красимир Шолеков е

Красимир Шолеков е

Красимир Шолеков е

За високия градус на настроението на публиката се погрижиха „Electric Style Crew“, гост-изпълнителката и сексапилна Анжелика с участието и на DJ Арнаудов, както и звездата на вечерта – местният топ-певец Пламен Денев. Водещи на шоуто пък бяха Златина Никифорова и Вальо Красимиров. Вихърът на купона след конкурсите бе пренесен на разтърсващото афтър – парти в кафе The Red. Всички снимки от събитието са дело на официалният фотограф Никола Бакаров.

ВСИЧКИ НАГРАДЕНИ в „МИСТЪР ЛОВЕЧ – 2018”
Мистър Фотогеничност – Красимир Шолеков
Мистър Магнетизъм – Сашо Методиев
Мистър Артистичност – Милко Русинов
Мистър Сексапил – Цветелин Цонев
Мистър Чар – Младен Любенов
Мистър Facebook – Милко Русинов; Красимир Шолеков
Лице на www.agencyglory.com – Сашо Методиев
Лице на „A.G.A. Entertainment” – Сашо Методиев
Лице на агенция „Глори” – Цветелин Цонев
III място – Младен Любенов
II място – Милко Русинов
I място ПОБЕДИТЕЛ – Красимир ШОЛЕКОВ

Красимир Шолеков е

Красимир Шолеков е

Красимир Шолеков е

Красимир Шолеков е

Красимир Шолеков е

Красимир Шолеков е

НАГРАДЕНИ „МИС ПРОЛЕТ”
I V ПОДГЛАСНИЧКА – Гюлтян Селяйдинова
III ПОДГЛАСНИЧКА – Стефани Аргирова
II ПОДГЛАСНИЧКА – Андреа Радева
I ПОДГЛАСНИЧКА – Михаела Петева
ПОБЕДИТЕЛКА – Паула ЦАНКОВА