БИЛЯНА И МАРТИН СА НАЙ-АТРАКТИВНИТЕ БЪЛГАРСКИ СЛОГИТА

* Избраха БГ-финалистите на международния конкурс “Show me your sloggi 2008”

Галина Кондова

Биляна Йотовска (23 г.) от София и Мартин Медникаров (19 г.) от Варна са най-атрактивните български слогита. Това решение взе звездното жури на БГ-финала на конкурса “Show me your sloggi 2008”, който се провежда за втора поредна година.

Биляна и Мартин са най-атрактивните български слогитаБиляна и Мартин са най-атрактивните български слогита

Биляна и Мартин ще се конкурират с представители от цял свят на международния финал в Париж на 12 ноември за голямата награда от 15 000 евро, застраховка на задните части и рекламен договор с марката бельо sloggi.

Биляна и Мартин са най-атрактивните български слогитаНа второ място се наредиха Таня Константинова (23 г.) и Радослав Димитров (23 г.). На трето място бяха класирани Таня Стоилова (21 г.) и Кирил Коев (22 г.).

Обективното жури, което оценяваше достойнствата на кандидатите беше в състав: Дора Блек – генерален директор на “Триумф Интернационал” (София), проф. Любомир Стойков, Рене Розенберг - генерален директор на рекламна агенция "Вал", модният фотограф Мони Франсес, Кристина Димитрова – победител в международния конкурс “Show me your sloggi 2007”, Петя Алексиева – рекламен мениджър на радио “Фреш”, Калина Коцева – главен редактор на сп. “Блясък”.

“Слогитата” се представиха в три тура – с дънките на UB JEANS, със сериите SLOGGI FUN, SLOGGI COLOURS и SLOGGI LIGHT и с модели от най-актуалната колекция есен-зима 2008-2009 на SLOGGI.

Биляна и Мартин са най-атрактивните български слогитаБиляна и Мартин са най-атрактивните български слогита

За тяхната перфектна визия се погрижиха екипите на модни салони Luxor и гримьорите от Max Factor. Момчетата и момичетата демонстрираха завидни артистични умения, завладяващо присъствие на сцената и чувство за хумор при отговорите на забавните въпроси, които им поднесе втори тур. За доброто настроение на публиката се погрижиха момчетата от брейк формация “Слийпуокингс”.

Чети още във Fashion Lifestyle Magazine

Снимки:
1. Щастливите победители в конкурса “Show me your sloggi” – Биляна Йотовска и Мартин Медникаров
2. Председателят на журито г-жа Дора Блек с победителите Биляна и Мартин
3. Класираните на второ място Таня Константинова и Радослав Димитров
4. – 5. Класираните на трето място Таня Стоилова и Кирил Коев

Фото: © Божидар Марков