Претендентите за Мистър Ливан 2017 идват в България

Претендентите за "Мистър Ливан 2017" идват в България, за да я представят като дестинация. Това се случва със съдействието на Orient plus.

НП Сузан Моузи, посланник на Ливан и Почетният консул на Молдова д-р Веселин Чипев, подкрепят българо-ливанския тур.

16-те претенденти за престижната титла на Мистър Ливан 2017 пристигат с чартърен полет на топ туристическата агенция от Ливан-Orient plus Травел шоп.

Претендентите за Мистър Ливан 2017 идват в България

Топ моделите от мъжки пол ще останат в България от 27-31 юли, за да промотират възможностите за туризъм в страната ни по покана на известната диетоложка Енджи Касабие и международния PR consultant - Атанас Лазаров, организатор на най-добрите конкурси за мъже модели.

В продължение на 4 дни те ще имат възможност да бъдат официални гости на почетния консул на Република Молдова д-р Веселин Чипев и неговия аристократичен Capital city center Пловдив, където ще направят официалната си фотосесия за предстоящия престижен конкурс.

Претендентите за Мистър Ливан 2017 идват в България

Красивите ливанци, заедно с Рабих Ел Зейн, Мистър Ливан 2014, ще имат здравословно меню подготвено специално от Енджи Касабие - звездния диетолог на Холивуд, занимания по йога, спорт.

В пловдивската верига Пулс фитнес, собственост на Capital holding group,моделите ще имат фотосесия под фотообектива на модния БГ фотограф Костадин Кръстев-Коко.

Претендентите за Мистър Ливан 2017 идват в България

Екипът на ливанската МТВ, със зрителска аудиотория от над 500 000 000, ще следи всяка една крачка на мъжете модели.

Ливанската делегация от топ модели идват благодарение на най-голямата туристическа аганция за Ливан, ORIENT PLUS, отговаряща за над 36 дестинации по Света, както и да промотира страната ни в Бейрут, Ливан.

Всеки понеделник и четвъртък от Варна и Бейрут има чартъри в двете посоки.
“Оперираме на 36 топ дестинации в света“, сподели пред медиите туристическия експерт г-н Шади Хаббаз от лидера Тhe travelshop GSA Orientplus.

Претендентите за Мистър Ливан 2017 идват в България

Ливанските топмодели ще посетят и бъдат специални гости в утвърдения Роял СПА Велинград, собственост на Capital Holding Group, в СПА столицата на Балканите - Велинград. В Royal SPA Velingrad, моделите ще се насладят на една истинска СПА почивка.

В лицето на столицата ни в програмта на БГ тура е залегнал и модерния и комфортен хотел Маринела София. Домът на Sofia Fashion Week ще посрещне още звездното семейство Енджи и Рабих Ел Зейн, собственикът на Beirut Фashion Вeek Нидал Бешерауи, споделя част от програмата Атанас Лазаров.

На летище Варна, момичета облечени в истински народни носии ще посрещнат гостите от Ливан и лично Енджи Касабие с рози и биофреш подаръчни комплекти.

Претендентите за Мистър Ливан 2017 идват в България

В столицата ни, НП посланник на Ливан ще има официална вечеря с претендентите за титлата Мистър Ливан 2017, които идват на специално подготвена ваканция с фотосесия в България.