Мис сИрена - Диневи Ризорт 2008 е Мартина Славчева от Варна

* Победителка от гласуването на публиката е Вероника Стефанова от София

Мис сИрена - Диневи Ризорт 2008 е Мартина Славчева от ВарнаЗа четвърти път Ирен Онтева и Амалия Тинчева организираха конкурса МИС сИРЕНА. Със съдействието на кмета г-н Иван Николов и г-да Диневи, бляскавият конкурс се състоя на 29 август на новопостроения амфитеатър Арена в Диневи Ризорт. Спектакълът се проведе и с подкрепата на ХИПО лизинг, №1 във финансирането на луксозни яхти, автомобили, пристанища и марини.

22 момичета от цялата страна, предварително избрани от посетителите на fashion.bg, се състезаваха за голямата награда TOYOTA YARIS с рекламен договор и короната с диаманти от Алтънбаш. Три дни заедно с балет ВЕДА и техните хореографки, Оливера Спасова Яна Никова, девойките се учиха на пластичност. След балетните стъпки, упражненията продължаваха с Ани Петкова, която следеше репетициите да са в пълен ред. В свободното време момичетата релаксираха с круизите на яхти BAIA, което им доставяше усещане на сигурност, лукс и отмора.

Интерес представляваше и подготвеният тест драйв за гостите на конкурса на уникалните модели с хибридно задвижване на LEXUS, включително на флагмана LEXUS LS 600h.

Победителката на публиката - Вероника Стефанова от СофияСпециално ушитите бански костюми от Делфина в така модерния за сезона златен ефект придаде на участничките допълнителна елегантност. Не без значение са и финалните дълги рокли, ушити от булчински бутик Холидей Сона с дизайнер Соня Ангътян специално за конкурса. Дизайнерката избра сред участничките новото лице на своя салон - Светлана Капзамалова от Карлово, която стана и първа подгласничка на МИС сИРЕНА.

Две журита, едното от модни журналисти, бизнесмени и дами, сред които г-жа Зорница и г-жа Соня Диневи, специалната гостенка Светлана Лечкова, г-н Джон Мънари – управител на Транстелеком, Хорст Епхард – управител на Хипо Лизинг, проф. Любомир Стойков – председател на Академията за мода, Силвия Кабаиванова - управител на Fashion.bg, Юлия Вълкова – Седмичен Труд, Маги Гигова - Нощен Труд и звездно жури от топ модели – Петя Велкова, Мистър България 2005 г., Катя Тонева, която преди дни се завърна от световният конкурс в Доминиканската република с корона Кралица на кралиците, Ева Лалова - МИС сИРЕНА 2007 и Стела Радославова. Те Коронясаха единодушно новата МИС сИРЕНА-ДИНЕВИ Ризорт 2008 – 21 годишната, Мартина Славчева от Варна, висока 178см, с почти перфектните мерки 85/59/88.

Втора подгласничка стана Анна Иванова от Варна с фаталния №13, а трета бе Гея Антонова от София, която с атрактивното си поведение прикова погледите на журито и събра повечето от специалните награди.

Огромната видео стена, предоставена от SAMSUNG даде възможнoст на публиката да наблюдава конкурса в близък план, освен това фирмата подари на участничките мобилни телефони и LCD телевизор, който получи Катерина Георгиева от Стара Загора. Специални награди и подаръци имаше за всички. Бижута от Оптима – къщата на лукса, козметика от Махfactor, подаръци от Хипо Лизинг, Стъклен свят и много други.

Наградената от звездното жури на топмоделите - Меги Трайкова от София (вляво)Най-много гласове от посетителите на Fashion.bg събра Вероника Стефанова от София, която получи наградата на публиката - интервю и представяне в Българския моден портал www.fashion.bg и удължение за коса от 100% естествен косъм на марката HAIRAISERS, Великобритания, с дължина 40-50см и цвят по избор на наградената участничка. Като допълнение към наградата ще бъде прибавена и професионална козметика за грижа от същата марка. Наградата ще бъде предоставена след кратка консултация със стилист от екипа на EXTEND, за уточняване на цвета и дължината на удължението. За повече информация можете да се обърнете към сайта: www.extend-bg.com. Наградата връчи Силвия Кабаиванова, собственик и главен редактор на Fashion.bg.

Лентата за най-чаровната девойка на Fashion Lifestyle Magazine както и представяне в електронното издание с фотосесия и интервю беше връчена от проф. Любомир Стойков на Гергана Чакърова от Поморие.

Ирен Онтева обявява победителката Мартина Славчева от Варна

Меги Трайкова от София, Гея Антонова от София, Светлана Капзамалова от Карлово, Мартина Славчева от Варна, Ирен Онтева, Анна Иванова от Варна, Катерина Георгиева от Стара Загора, Гергана Чакърова от Поморие, Вероника Стефанова от София (от ляво на дясно)

Публиката на конкурса бе приятно изненадана от новия музикален проект на Елица Тодорова - трио, която очарова всички с новите си композиции. Изключително впечатление направи и 14 годишната Кръстиана Кръстева, тя е една от 10-те претендентки за Детската Евровизия, подкрепяна и популяризирана от фондация Кристи и Франчи и Амалия Тинчева.

Мис сИрена - Диневи Ризорт 2008 Мартина Славчева от Варна с наградата TOYOTA YARIS с рекламен договор

Финалистките позират пред уникалните модели с хибридно задвижване на LEXUS

Кръстиана Кръстева, една от 10-те претендентки за Детската Евровизия и балет ВЕДА

Снимки:

1. Победителката Мис сИрена - Диневи Ризорт 2008 Мартина Славчева от Варна
2. Победителката на публиката - Вероника Стефанова от София
3. Наградената от звездното жури на топмоделите - Меги Трайкова от София (вляво)
4. Ирен Онтева обявява победителката Мартина Славчева от Варна
5. Меги Трайкова от София, Гея Антонова от София, Светлана Капзамалова от Карлово, Мартина Славчева от Варна, Ирен Онтева, Анна Иванова от Варна, Катерина Георгиева от Стара Загора, Гергана Чакърова от Поморие, Вероника Стефанова от София (от ляво на дясно)
6. Мис сИрена - Диневи Ризорт 2008 Мартина Славчева от Варна с наградата TOYOTA YARIS с рекламен договор
7. Финалистките позират пред уникалните модели с хибридно задвижване на LEXUS
8. Кръстиана Кръстева, една от 10-те претендентки за Детската Евровизия и балет ВЕДА

Видео:

Част I, Част II, Част III, Част IV, Част V, Част VI