Mister MANHUNT International Bulgaria 2017

Успешният модел и реалити герой Мариян Кюрпанов, който спечели престижната титла на Manhunt и завоюва 6-то място в света, ще търси новия български модел Mister MANHUNT International Bulgaria 2017.

Mister MANHUNT International Bulgaria 2017

Мистър Менхънт за 2006 и 2007 г. Али Алиев пък завоюва 7-мо място в Корея.

Да изберат кой ще бъде новият Менхънт на 6-ти април в реномирания Club Planet ще се проведе модната надпревара, организирана от Ирина Папазова, собственик на лиценза за България.

13 са момчетата пртенденти за титлата, които ще получат най-новата серия от Wilkinson Sword, основана в Лондон през 1772 г. от Хенри Нок. Днес Wilkinson Sword е на второ място в света на шейвинга. Свързва се с много традиции, но същевременно и с много иновации.

Висококачествените продукти Wilkinson Sword, произведени с ножчета Solingen, Германия, са сред най-успешните в асортимента за персонална грижа – системи за бръснене за многократна употреба с титаниево покритие – Quattro Titanium.

Mister MANHUNT International Bulgaria 2017

В момента на пазара най-новият и предпочитан хит модел е Wilkinson Sword Quattro Titanium Sensitive, който предлага супер комфортно бръснене със своите 4+1 ултра остри ножчета с титаниево покритие Solingen. Стилизиращо ножче с титаниево покритие, което ви помага по-лесно да оформите трудно достъпните места, като бакенбардите и зоната под носа. Овлажняваща лента с алое вера и жожоба, които подхранват кожата.

Новоизбраните модели ще могат да опитат Wilkinson Sword Quattro Titanium Precision всичко в едно – бръснене, оформяне и подстригване.