Изгря най-младата звезда на a’smove

Изгря най-младата звезда на a’smoveНай-младата звезда в голямото семейство на модна къща „Аристон С” се казва Елица Георгиева. Тя е победителка в конкурса „Стани звезда с a’smove”.

Чаровната Елица беше избрана от компетентно жури, съставено от фотографи, стилисти и модни специалисти, измежду повече от 200 участнички. Тя получи възможността да се почувства като топ модел и да замине за Париж, където ще заснеме професионална фотосесия заедно със звездния екип на a’s. Както вече се заговори неотдавна, адреналинките Яна и Жана, ще са главните действащи лица при заснемането на рекламните фотоси за новата колекция на a’smove.

Самата Елица е на 18 години и живее в гр. Враца. Голямата победа в конкурса на Аристон С, съвпада с дипломирането й в Професионалната гимназия по търговия и ресторантьорство. След абитуриентския бал, красавицата смята да се яви на кандидатстудентски изпити и се надява да я приемат във Великотърновския университет. „Обичам да се снимам и да танцувам. Харесвам модерните танци, но страстта ми е към спорта. Мечтата ми е да се снимам професионално и съм изключително щастлива, че Аристон С ми предоставя тази възможност!”

Изгря най-младата звезда на a’smoveИзгря най-младата звезда на a’smove