Мис Варна 2016 - Кастингът

“МИС ВАРНА” е един от най-престижните конкурси за красота в България с над 18-годишна активна история. Традиция е спечелилото момиче да представи морската столица на националния конкурс “Мис България”. През годините за “МИС ВАРНА” са избирани едни от най-красивите варненки, а конкурсът се е превърнал в символ на красота и женственост.

Мис Варна 2016 - Кастингът

За единадесета поредна година Агенция VIP Fashion Group е организатор и продуцент на МИС ВАРНА, а тази година конкурсът ще се състои на 26 август в клуб Xtravaganzza. След тежък и оспорван кастинг до конкурса бяха допуснати 18 красавици, които ще преминат през сериозно обучение и подготовка. Натоварената им програма включва ежедневни репетиции, фитнес програми, фотосесии и благотворителни инициативи.

Мис Варна 2016 - Кастингът

Повече от три месеца специалисти работят по проектите за сцената и декорите, както и за артистичната част на шоуто. Колекциите за трите тура на конкурса също са специално изработени за участничките в него.

Специален гост на Мис Варна 2016 ще бъде поп-звездата Мария Илиева, а в ролята на водещ ще влезе популярният актьор – Симеон Лютаков. Невероятното светлинно шоу, ефектна сцена и уникален стайлинг на миските ще потопят присъстващите в една неповторима атмосфера.

На събитието ще присъстват над 600 гости, сред които представители на културния, бизнес и светски елит на България, а за поредна година Мол Варна е сред основните партньори на конкурса.

Мис Варна 2016 - Кастингът

Освен титлата Мис Варна’2016 ще бъде излъчена и МИС ИНТЕРНЕТ Варна 2016. Гласуването за нея ще започна на 15.08.2016 на www.missvarna.com.