Избират новия "Мистър България 2016"

ИЗБИРАТ НАЙ-КРАСИВИЯ БЪЛГАРИН НА 10 МАЙ

Кастингът за "Мистър България 2016" на 23 април в хотел Маринела

Гала-спектакълът на конкурса ''Мистър България 2016" пък ще бъде проведен на 10 май, информират от ПРофайл.

По време на конкурса ще имаме възможността да видим 22 момчета, които ще дефилират с любимите бански на Леонардо Дикаприо, Брад Пит и Джордж Клуни - ''Vilebrequin''.

Ще се насладим на най-новата спортна колекция на Carducci, както и на стилните и елегантни костюми на M'SUIT, които видяхме на Sofia Fashion Week и тази година.

С тежката задача да оценят кой е най-красивият българин, ще се заемат носителката на короната ''Мис България '' - Наталия Гуркова, лицензиантката на конкурса "Мис Югозападна България''- Ани Палашева, класиралата се на шесто място българка на "Мисис Свят 2016"- Десислава Крайчева, Мария Бонева - Sofia Fashion Week.

Избират новия

В очакване да потвърди своето присъствие в журито, е световно известният дизайнер Майкъл Херера, или просто''М'' , както го наричат. Създател на модната линия- MTHEMOVEMENT , а част от клиентите му са звезди като Аштън Кътчър, Британи Мърфи, Бритни Спиърс, Джесика Алба.

Зад организацията на тазгодишната надпревара за ''Мистър България'', стои популярният лайфстайл специалист Атанас Лазаров, който е лицензиант на марката и собственик на PRofile Intetnational, както и екип от 30 човека - хореографи, дизайнери и модни специалисти.

Собственик на марката "Мистър България" е музикалния продуцент Доно Цветков. Генералният партньор БНТ Свят, ще излъчи бляскавото събитие. Официални медийни партньори: CODE Fashion, InLife tv, Hilife, информационна агенция Darts news, InLife и Plovdivwood.

Поп изпълнителите тази година, до последно ще се пазят в тайна. За първи път в историята на конкурсите за красота, всички момчета ще преминат през 3D сканиране, а изготвените фигури ще бъдат продадени на търг с благотворителна цел.

За победителите в престижния конкурс, реномираният хотел "Royal Spa Hotel"- Велинград и дизайнерският хотел " Dune", ще връчат своите специални награди, като генерални спонсори.

Всички желаещи да се запишат за участие на кастинга, могат да изпратят информация, снимки и телефон за контакт на посочения адрес :profile.bg@gmail.com.

Водещи на спектакъла ще са невероятната Деси Цонева и актьора Стефан Попов.