Влюбени двойки печелят очила за
Свети Валентин в играта
" KWIAT за двама"

Лилия Людмилова


Римуваното любовно послание е верен път към сърцето на любимия човек. Освен да впечатлите своята половинка, с рими можете да спечелите и очила за двама ви. Тази година за Свети Валентин от българската марка очила KWIAT отправят предизвикателство към влюбените двойки с играта "KWIAT ЗА ДВАМА".


Влюбени двойки печелят очила за Свети Валентин в играта


Всеки, който изпрати послание в рима до своята половинка с ключовите думи "очила" и "любов" на имейл headoffice@kwiat.bg ще има възможност да спечели очила за себе си и любимия човек за 14 февруари. В имейла трябва да посочите задължително трите си имена, град и телефон за обратна връзка. Ще бъдат наградени трите най-оригинални любовни послания. Три двойки ще спечелят общо 6 чифта слънчеви очила KWIAT - съответно три дамски и три мъжки.

Играта "KWIAT ЗА ДВАМА" стартира на 02.02.2016 г. и приключва на 10.02.2016 г. Печелившите ще бъдат публикувани на сайта и Фейсбук страницата на KWIAT на 11.02.2016 г., а от фирмата ще се свържат с тях, за да получат подаръците си преди 14 февруари.


Влюбени двойки печелят очила за Свети Валентин в играта


По традиция, както всяка година за Свети Валентин, българската марка очила има специално предложение за всички, които искат качествени очила на достъпна цена! KWIAT подарява четири дни, в които всеки може да избере за себе си и за своя любим човек слънчеви очила и/или диоптрични рамки на половин цена. Специалното предложение е валидно само са дните 12, 13, 14 и 15-ти февруари в над 180 оптики в страната. Списък с оптиките можете да намерите на www.kwiat.bg


Снимки:
1. Визия на KWIAT във връзка с играта "KWIAT ЗА ДВАМА"
2. Плакат на KWIAT във връзка с намалението за празника.
Фото: © KWIAT