Инес Петрова стана"Мис Интерконтинентал" 2015

21-годишната Инес Петрова стана „Мис Интерконтинентал 2015“ в надпревара за короната с още 23 красавици на проведения Национален конкурс „Мис Интерконтинентал България 2015“ в на хотел Рамада, София. Събитието се организира от „Мис България“ за 2014 г. Симона Евгениева, която притежва лиценза за провеждане на конкурса „Мис Интерконтинентал“ за страната ни.

Инес Петрова стана „Мис Интерконтинентал 2015

Носителката на короната Инес Петрова ще пътува за град Макдебург, Германия, където на 18 декември 2015 г. ще има честта да представи България на Световния конкурс от веригата „Мис Интерконтинентал“ - www.missintercontinental.com.

Конкурсът за красота премина в 3 тура, в които професионално жури под председателството на г-ца Евгениева оцени претендентките: първи тур в делови и коктейлни рокли на бутик IL CUORE, с дизайнер Александра Мешкова, втори тур в бански костюми на SUGARFREE, трети тур в официални рокли на дизайнера СТОЯН РАДИЧЕВ. Много представители на столичния бизнес и светски елит уважиха модния спектакъл, като цялостната организация на събитието е дело на Симона Евгениева и професионалния екип, който е наела.

Инес Петрова стана „Мис Интерконтинентал 2015

“Приех предизвикателството да организирам конкурса „Мис Интерконтинентал“, защото считам, че на момичетата с амбиция и красота в България трябва да се помага.”, коментира организаторът на конкурса Симона Евгениева.
„Конкурс от ранга на „Мис Интерконтинентал“ дава шанс на красивите и талантливи български момичета да бъдат забелязани на модния подиум и извън страната ни.“, допълва тя.

Инес Петрова стана „Мис Интерконтинентал 2015