Виргиния Здравкова с нов продукт на пазара

Виргиния Здравкова с нов продукт на пазараSILK VIRGIN е най-новият продукт с марката Виргиния. Виргиния Здравкова, съвместно с единствения производител на естествена коприна у нас - “Свила” АД, в продължение на една година разработиха и създадоха пилинг ръкавица от 100% естествена коприна, която чрез силата на природата да подпомогне съвременните жени при борбата с полюцията и стареенето на кожата.

Пилинг ръкавицата SILK VIRGIN е тествана в Катедрата по дерматология и венерология към Медицински факултет–София. В заключение на направените изследвания се установява, че продуктът действа регенериращо, изглаждащо и омекотяващо кожата. Един от изводите на специалистите е, че SILK VIRGIN може да е ефикасно средство и за лечение на кожни заболявания и псориазис.

Химичният състав на SILK VIRGIN е идентичен с този на човешкия косъм. Ръкавицата не може да се сравнява с тези от сизал, лофа и други материали. Тя е произведена от 100% естествена коприна, извлечена чрез изтегляне на пашкулна нишка само с помощта на водна пара. Меката й материя и различна степен на еластичност спомагат пълното й прилягане към кожата дори до трудни места като порите. Продуктът подобрява потока на кислород, стимулира клетъчния метаболизъм и забавя процесите на стареене. В резултат на това кожата е изчистена от неравности, пъпки, замърсени пори и е по-гладка и еластична.

Редовната употреба на ръкавицата поне веднъж седмично удължава живота, здравето и блясъка на кожата. SILK VIRGIN се препоръчва преди нанасяне на всякакъв крем (за лице, против бръчки, против стрии или целулит) и преди депилация. Използването й подобрява слънчевия загар, редуцира неприятното белене и петната от слънцето и кара кожата да сияе. SILK VIRGIN подпомага изглаждането на кожата дори при стари стрии след раждане или рязка промяна в теглото. Действа благоприятно върху премахването на петна, лишеи, акне и ефекта на „портокаловата кожа”. Добро средство е и против акарите на домашния прах.

“Кожата е най-важното „облекло” за всеки от нас. Здравето и външният й вид говорят за начина ни на живот и отношението ни към нас самите”, казва Виргиния Здравкова.

Пилинг ръкавицата SILK VIRGIN ще се разпространява в козметични и спа центрове и аптеки.