Сара Джесика Паркър пусна колекция от сватбени обувки

Сара Джесика Паркър пусна колекция от сватбени обувкиАктрисата от "Сексът и градът" Сара Джесика Паркър създаде колекция булчински обувки. Идеята на актрисата е жените да могат да постигнат "безупречен стил в големия си ден".

Новата колекция на Паркър допълни досегашните й модни изяви с линия обувки, чанти и дрехи. Едно от предложенията на актрисата за бъдещите булки е модел в кралско синьо, наподобяващ изключително обувките на Маноло Бланик на героинята й Кари Брадшоу в култовия сериал, която тя носеше на сватбата си с Тузара.

50-годишната Сара, която е майка на три деца със съпруга й Матю Бродерик, сподели своите съвети за перфектна сватбена визия.
"Ако сватбата ми беше днес, щях да избера рокля в цвят сметана. Моделът щеше да е в стила на Оскар де ла Рента с джобове и огромна пола."

Сара Джесика Паркър пусна колекция от сватбени обувки

"На сватба хората се стремят да бъдат "официални", но "официално" днес може да значи много различни неща, например цветя, красота и изчистен стил", сподели Сара. Сватбени обувки на актрисата са на разположение за покупка на Nordstrom.com.

БГНЕС