Мина Попова е победителка в конкурса "Мис Абитуриентка България 2015"

Мина Попова е най-красивата абитуриентка за 2015. Това стана ясно късно снощи на провелия се конкурс в навечерието на 24 май в Плаза Денс Център.

В студенски град публиката имаше възможността да стане съпричастна към избора на най-красивата абитуриентка на България за 2015 година в конкурса „Мис Абитуриентка България 2015“.

Мина Попова е победителка в конкурса

Мис Абитуриентка се провежда от продуцентска къща Бг Арт Фешън и модна агенция Каста Дива. Главен хореограф на събитието е топ хореографката Ани Петкова, организираща дефилетата на българската модна сцена - "Златна Игла", както и на Мис България и Мис Вселена България. В ролята на водещ влезе телевизионната водеща Ева Кикерезова. Представители от Българската Националната телевизия, в-к Монитор, в-к Преса и в-к Труд и популярният лайфстайл и моден експерт Атанас Лазаров определиха победителките. В почетното жури с председател Мис Вселена България - Венета Кръстева бяха и дизайнерката Александра Мешкова - главен дизайнер на събитието, светският хроникьор Филип Данауи, Костас Устабасидис - Хотел Мида - Слънчев Бряг, Николай Пальонков - пури "Оскар". Победителката Мина Попова получи абитуриентски тоалет за своята специална вечер, както и правото да представлява България на финала на световния конкурс "Top Model of The World" в Египет, който ще се проведе през месец август.

Мина Попова е победителка в конкурса

Една от финалистките отнесе 10 дневна почивка до Доминиканската република, предоставена от пури "Оскар", а лицето на хотел „Мида“ получи уикенд за двама в комплекса. По време на спектакъла обувки „Forever“ се погрижиха за завършения външен вид на абитуриентките и ще подарят ваучери на призьорките. Победителката ще отнесе в къщи и професионална кафе машина от LAVAZZA.