С бляскав конкурс ще бъде избрана Мисис България 2007

С бляскав конкурс ще бъде избрана Мисис България 2007На 21 ноември в красивия софийски СПА хотел “Царско село” ще бъде избрана за 5-та поредна година Мисис България, която ще представя страната ни на най-големия световен конкурс за омъжени жени – Мисис Свят! Още една избранничка ще има шанса да лети за престижният световен конкурс Мисис Глоуб.

За първи път тази година, в името на благородните каузи, които най-красивите българки ще защитават на световния подиум, се обединиха лицензиантките на световните конкурси “Мисис Свят” и “Мисис Глоуб” за България. 3 красиви жени ще направят едно от най-значимите събития в българския шоубизнес за годината – това са Мисис Глоуб 2004 Румяна Маринова, 3-та подгласничка на Мисис Свят 2003 – Яненка Люцканова и прекрасната Теодора Колчева. Конкурсът Мисис България 2007 в “Царско село” ще бъде на световно ниво, обещават те. Конкурсът е и единственият в България, в който организаторите имат право да изпратят финалистките на най-престижните световни конкурси Мисис Свят и Мисис Глоуб, които ще се проведат в САЩ.

15 красиви участнички ще се борят за престижните титли Mrs. World – Bulgaria и Mrs. World – Bulgaria в няколко тура. Предимство е участничките да имат деца, да са социално ангажирани и утвърдени в професиите си. Всяка омъжена дама, която желае да вземе участие в топ конкурсът, може да изпрати свои снимки и кратка информация за себе си на адрес mrs_bulgaria@dir.bg. Участничките могат да бъдат от цяла България, те ще се явят и лично на кастинги в големите градове на страната.

Победителките в конкурса Mrs. World – Bulgaria до момента са: 2003г. – Яненка Люцканова (стигнала до най-престижната световна титла за българка до момента – 3-та подгласничка на Мисис Свят), 2004г. – Яна Маринова, 2005г. – Милена Керефеина, 2006г. – Йоанна Димитрова, която презентира пред целия свят миналата година проблемът с българските медици в рамките на кампанията “Не сте сами”.

Единственият конкурс за красота в България, който винаги е подчинен на значима благотворителна кауза, тази година ще подкрепи кампанията за борба срещу рака на гърдата. Победителките ще запознае със значимостта на проблема участниците и организаторите на най-големите световни конкурси за “Мисис”. По този начин ще се даде гласност на темата. Мисис Глоуб 2004 Румяна Маринова е лекар и напълно осъзнава сериозността на проблема в световен мащаб. По тази кауза организаторките на конкурса ще работят не само в рамките на престижния конкурс “Мисис България”, а и през цялата следваща година. Те са подготвили серия от благотворителни балове и други акции, които да осигурят превенция и лечение на жените не само в България, а и по света.

С бляскав конкурс ще бъде избрана Мисис България 2007С бляскав конкурс ще бъде избрана Мисис България 2007


Конкурсът се провежда с любезното съдействие на предаването “Огледала”, бТВ.

За грандиозния и престижен конкурс “Мисис България 2007” на 21 ноември в СПА хотел “Царско село”, който ще избере най-достойните българки, които да ни представят пред света, ще бъде организиран превоз за журналистите, както и афтър парти с голям коктейл, на който всеки ще може да поздрави победителките, да вземе индивидуални интервюта и да им направи снимки.

Снимки:
1. Мисис Глоуб 2004 Румяна Маринова
2. Яненка Люцканова - трета подгласничка на Мисис Свят 2003
3. Теодора Колчева