"Цветята" се завръщат с "Монро"

МонроЦветята са новото вдъхновение на дизайнерката на модна къща “Монро” Милена Цончева. В разгара на заснемането на най-новата фотосесия с актуални модели на марката за сезона есен-зима 2007/2008, стилистката преоткри завладяващия чар и колорит на флоралните мотиви. Затова и най-новата й колекция носи името “Цветята” като продължение на цветната тема.

В колекцията са включени над 30 женствени и романтични облекла. Милена Цончева е заложила на ефирните или прилепнали по тялото сексапилни рокли от трико, плюш и кадифе. Десените на тоалетите са предимно в черно или са комбинация между този наистина характерен за марката класически цвят и пъстри флорални акценти.

Хит са роклите тип “кимоно” или наподобяващи лежерни халати от дамския будуар. Привличащи погледите дълбоки триъгълни деколтета, тип “лодка” или тип “прегърни ме” завършват женствената линия на облеклата.

Дизайнерката подготвя своето самостоятелно ревю, което ще се проведе в края на октомври 2007 г. в “Les Fleurs” - новият луксозен хотел на бул. “Витоша” в столицата. Там дизайнерката ще демонстрира на своите почитатели ексклузивните предложения на “Монро”.

Монро


Снимки:
Предложенията на модна къща “Монро” за есенно-зимния сезон.
Фото: © Архив “Монро”